Saatler 09.05’i gösterdiğinde Bulancak’ta hayat durdu.


Bu haber 2018-11-10 13:27:52 eklenmiş ve 1572 kez görüntülenmiştir.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 80’inci Yılında tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da düzenlenen törenle anıldı.

 

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen tören Kaymakamlık çelenginin Kaymakam Hamdi Üncü tarafından Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başladı. Saatlerin 09.05’i göstermesiyle ilçe meydanın da siren sesleri çalındı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak göndere çekilen bayrak daha sonra yarıya indirildi.

 

 

Anma Programına  Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, Bulancak Cumhuriyet Başsavcı vekili Can Burak Sucuoğlu, Belediye Başkanı Recep Yakar,  Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Askeri ve Mülki Erkânın yanı sıra gaziler ve öğrenciler katıldılar. Buradaki törenin ardından anma programı Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonunda devam edildi.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 80’inci Yılı dolayısıyla Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu İdarecileri, öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen anma programı büyük ilgi gördü.

 

 

 

Bulancak Züfer Mustafa Eriş Ortaokulu Öğretmenlerinden Ülkü Ünal’ın Cumhuriyet Meydanında başlayan, Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Karataş’ın yönetiminde ve Müzik Öğretmeni Mustafa Saral’ın eşliğinde Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okutmasıyla başlayan, Program akışı aynı şekilde Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro salonunda muhteşem gösteriye dönüştü.

 

 

Program akışı içerisinde önceden yapılan yarışmalarda dereceye girenleri İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü ile Bulancak Cumhuriyet Başsavcı vekili Can Burak Sucuoğlu, Belediye Başkanı Recep Yakar tebrik ettiler. Öte yandan her Bayram Programına ilçe Kaymakamı eşi Hanımefendi Serap Üncü ve küçük kızı Selin hanımefendi ile birlikte katılmaları dikkatlerimizden kaçmadı.

ETİKETLER : Saatler 09.05 gösterdiğinde Bulancak’ta hayat durdu BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN Cumhuriyet Başsavcı vekili Can Burak Sucuoğlu Belediye Başkanı Recep Yakar Bulancak İlçe Jandarma Komutanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi