Kadir Başat Çolak, AKP’ye ivme kazandıracak.


Bu haber 2018-11-07 19:02:08 eklenmiş ve 1895 kez görüntülenmiştir.

AK Parti Belediye Başkan adaylık başvuruları tüm yurt genelinde olduğu gibi Giresun Bulancak ilçesinde de başladığı sosyal alanda paylaşılan fotoğraflarla görüldü.

 

 

 

 

 

AK Parti'nin yurt genelinde Belediye Başkan aday adaylık başvurularının 5-12 Kasım tarihleri arasında yapılması öngörüleri sosyal alanda paylaşımlarla gerçeğe dönüştü. Genel olan ve Bulancak’ta da AK Parti'de  Belediye Başkan Asday adayları belirleme sürecinde illerde anket ve mülakatlar gerçekleştirilecek ve buna göre bölgelerin nabzının tutulacağı konuşuluyor. Bu kapsamda Bulancak’ta her ne kadar mevcut Başkan güçlü gözükse de bunun bir yanıltma ve algı olduğu gerçeği açıkça son günlerde sosyal medya da jandarma ile olan görüntülerinin tekrar paylaşılması büyük bir olasılıkla seçimlerde tekrar gösterilmeyeceği sessiz bir şekilde dile getirildiği yorumlandı. Öte yandan bu zamana kadar Bulancak AKP ilçe teşkilatının hiçbir şekilde Basının karşısına çıkmaması ve aday adaylarının "BASIN" olmaksızın sosyal alanda paylaşımları bu konuyu doğrular nitelikteydi.  


 

Bu olumsuzluklara rağmen bulancakhaber.net olarak sosyal alanda Bulancak Belediye Başkanlığı Aday adaylığı müracaatını bugün itibarıyla yapan KOMTEL Yönetim Kurulu Başkanı  ve aynı zamanda  Elektrik-Elektronik Mühendisi işadamı Bulancaklı Kadir Başat Çolak’ın başvurusunu siz değerli okuyucularımızla paylaşma gereği duyduk. Bulancak Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Belediye Başkan aday adayı Kadir Başat Çolak’ın aynı şekilde sosyal alanda paylaşılan müracaat başvurusunda yaptığı ilk açıklamasını ilk beyanatını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. Çolak, “Bulancak ve Şahsım için Hayırlara vesile olmasını diler. Diğer aday adayları arkadaşlara da başarılar dilerim. Allah yardımcımız olsun.” sözleriyle çıktığı bu meşakkatli yolda bulancakhaber.net olarak bizlerde tebrik ediyor başlarılar diliyoruz.

 

           

 

 

Bölgemizin ve Bulancak İlçesinin sevilen sayılan ailelerinden, Giresun KÖYKOBİR (Köy Kooperatifleri Birliği) bünyesinde Giresun Sunta ve Bulancak Balık Unu-Yağı Fabrikalarının Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Rahmetli Sabri Çolak ile Bulancak Pazarsuyu Köyü’nün ilk imamı Mustafa Konuralp’ın kızı Hatice Çolak’ın oğlu KOMTEL Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda  Elektrik-Elektronik Mühendisi işadamı Bulancaklı Kadir Başat Çolak’a bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar başarılar dileyerek; “inanıyorum ki, Kadir Başat Çolak’ın en büyük avantajı ve teveccühü her kesimden alacağı oyla belli olacaktır. Bu şahsi düşüncemiz yaptığı ve bu zaman kadar yaptıklarıyla birlikte gözler önünde olan kişiliğiyle kendisini bir adım öne çıkaracaktır” dedi.


 

 Kaynak; Facebook

 

 

 

 

ETİKETLER : Kadir Başat Çolak AKP’ye ivme kazandıracak bulancak haber giresun haber bulancak giresun ankara akp genel merkez recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı kadir başat çolak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi