Kerim Aksu; Benim derdim…


Bu haber 2018-10-31 18:25:29 eklenmiş ve 1691 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye Başkan adaylığını açıkladı. Aksu, “BENİM DERDİM GELECEK SEÇİM DEĞİL, BENİM DERDİM GELECEK NESİL” dedi.

 

 

 

 

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Belediye Başkan Adaylığını BJK haberleri açıklamak üzere yaptığı programa basın emekçilerini davet etti.  Davet edildiğimiz programa bulancakhaber.net olarak bizlerde katıldık.  Programa Eşi Müge Aksu ile halkı selamlayıp kürsüye çıkan Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu 9,5 yıldan buyana olduğu gibi hemen sahnenin girişinde ki merdivende bekleyen, onu yalnız bırakmayan, onunla gurur duyan büyük bir aşk ve hayranlıkla dinleyen eşi Müge Aksu hanımefendi bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

 

 

Her kesin canlı yayın yaptığı ve takip ettiği bu haberi biz bulancakhaber.net olarak Müge hanımefendinin eşi Kerim Aksu’ya olan hayranlığı ve Başkan Kerim Aksu’nun “BENİM DERDİM GELECEK SEÇİM DEĞİL, BENİM DERDİM GELECEK NESİL” sözleri ile seçimlere hazırladığına tanık olduk.

 

 

 

 

 

Öte yandan bulancakhaber.net program ile ilgili Giresun Belediyesinin basın açıklamasını siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

BAŞKAN AKSU’YA SEVGİ SELİ

 

Giresun Belediye Başkanlığı görevini 29 Mart 2009 tarihinde yapılan seçimlerde kazanan Başkan Kerim Aksu, 9,5 yılda yapılan hizmetleri ve değişimi anlatıp, gelecek seçimlerde hizmete devam etmek için aday olduğunu açıkladı.

 

 

Başkan Kerim Aksu, Fındık Pazarı alanında vatandaşların, basın mensuplarının, muhtarların ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımı ile bir açık hava toplantısı düzenledi. Eşi Müge Aksu ile halkı selamlayıp kürsüye çıkan Başkan Kerim Aksu, 9,5 Yıllık görev süresinde yapılan hizmetleri, Giresun’daki değişimi ve gelişimi video kliple anlattı.

 

 

Giresun için hizmetin devamına yeniden talip olduğunu vurgulayan Aksu; “ Benim derdim gelecek seçim değil, gelecek nesildir ” dedi.

 

Başkan Kerim Aksu coşkulu kalabalığa hitaben şöyle konuştu; “ Değerli hemşerilerim hepiniz hoş geldiniz. Bugün Giresun’umuz gerçekten güzel günlerden birini yaşıyor. Bir yola çıktık, inşallah mahcup olmayız. İnşallah hep birlikte bunu tekrar başaracağız. 9,5 yıldır görev yapıyoruz şu anda olduğumuz platformda dâhil olmak üzere Giresun’da birçok yeniliğe imza attık. 9,5 yıldır ne yaptı gibi soranlara cevap olsun, yapılanları film yaptık. Bu şehrin yollarının yüzde 90’ı yenilenmişti. 2011 yılında başlayan doğalgaz çalışmaları ile yeniden bozuldu. Belediye başkanlığına başladıktan 3,5 ay sonra bir sel afeti yaşadık. Bizden önceki belediye alt yapı tamam üst yapıya devam diyordu.  3 ay sonra her tarafın yıkıldığını hepimiz yaşadık gördük.  Biz önce yerin altına girdik. 2009 ile 2011 yılları arasında 2 yıl boyunca 162 km yağmursuyu yaptık. O yağmurlar 8 yıldır yine yağıyor ama afet gördünüz mü? Su birikintisi su baskını yok. 127 km yeni kanalizasyon hattı yaptık. Buradan Trabzon Havalimanına kadar kanalizasyon hattı yapmışız. Bugün Giresun’da 55 bin civarında hane var ve doğalgaz kullananlar 40 bin hane seviyesine çıkmıştır. Şu an doğalgaz çalışması Teyyaredüzü bölgesinde devam ediyor. Teyyaredüzü bölgesi dediğimiz alanın sadece asfalt maliyeti 12,5 milyon arkadaşlar. Burası sıfır yapıldı tekrar komple yıkıldı şimdi tekrar yapacağız. Gerçekten bu şehrin her sokağında imzamız var. Yeniyol, İnönü, Aksu, Fabrika, Bahtiyar Aydın caddelerine gidin. Buraları saymıyorum artık. Eleştirilerde şu var, Giresun Gazi Caddesinden ibaret diyorlar ya değil tabi ki Giresun kocaman 25 km uzunluğunda bir hat. Yaklaşık 13’e yakın su deposu yaptık. “

 

Başkan Kerim Aksu, halkın içinden geldiğini, halkın isteği ile bu görevde bulunduğuna dikkat çekerek konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ben şunu söylemek istiyorum hepimiz birbirimizi tanıyoruz ben sokaktan sizin içinizden biriyim. Düğünde, cenazede sokakta her gün bir araya geldiğimiz insanlarsınız. Biz bu yola 9,5 yılımızı verdik. Ben sizden 5 yıllık daha güç almaya geldim, enerji almaya geldim. 5 yıl daha destek almaya geldim.  AB Projeleri ile ilgili 30 milyonluk arıtma tesisi projemiz var, son aşamalarına geldik. Karayolları ile önümüzde ki hafta bir toplantı yapacağım. Giresun’u artık arıtma tesisinden denize kanalizasyon dökülen bir şehir olmaktan çıkarıp daha sağlıklı bir şehir haline getirmek için o projemi tamamlamak istiyorum. Denize çöp dökme utancından kurtulduk. Gedikkaya Projesini tamamlamak istiyorum. Tamamlayamadığım eksik kalan projelerim var, onları yapmak istiyorum. Yeni bir pazar alanı yapmak istiyorum. Biz 9,5 yılın hesabını vermeye geldik. Sıkıntılarımız var, baskılar var, ciddi baskılar var. Biz bu zincirleri birlikte kıracağız. Bizim ülkemiz de çok baskı gördü Kuvayı Milliyeciler çıktı, Giresun’dan Osman Ağamız çıktı, gönüllüler çıktılar, bu ülkeyi kurtardılar. Biz de bu şehri bu baskıdan zincirlerimizi kırarak kurtaracağız. Bugün bizi eleştirenler Kasım ayının birinde fındık fiyatı verenler, bir sussun ya. Fındık fiyatı Temmuz’un sonunda Ağustos’un başında verilir. Garibanın zaten 300-500 kilo fındığı var, çocuklar okula gidecek diye sattılar fındıklarını beyler Kasım 1’de fındık fiyatı açıklıyorlar. Kime açıklıyorlar biliyor musunuz, fındığı alan tüccara açıklıyorlar, sizlere değil. Biz Giresun Belediye Başkanlığı’na adayız. Biz Giresun’u yönetmeye adayız. Ona talibiz. Bana kimse 9,5 yıl içinde ben şu partidendim benim işim yapılmadı diyemez. Yasal olan herkesin işini çözmeye çalıştık. Herkesi dinlemeye çalıştık. Belediye halka eziyet yeri değildir, Belediye halka hizmet yeridir.”

 

Seçimlerle ilgili görüşlerini halka ifade eden Aksu; “ Benim derdim gelecek seçim değil, benim derdim “Gelecek Nesil’dir”. Bunu asla unutmayın. Bu şehirde Atatürk’ten, Cumhuriyetin değerlerinden başka kimseye oy vermeyin. Onlara sahip çıkmayanlara asla oy vermeyin. Bu şehrin üzerinden nemalananlara, bu şehrin adını kullananlara asla oy vermemenizi istiyorum. Eğer verirseniz hakkımı helal etmem. Çünkü bizim atalarımız 5 bin kişi gönüllü gidip 250 kişi döndüler. Kiminin mezarı Çanakkale’nin bir köyünde, kiminin mezarı Polatlı’da. Bu insanlar bu vatanı kurtarmak için mücadele verdiler. Bizler Atatürk ilke ve inkılaplarından, bağımsızlığımızdan ve Cumhuriyetten asla ve asla ödün vermeyeceğiz.  Birlikte çok bayram yaşadık daha çok bayram yaşayacağız. Endişe etmeyin bunlar bizim yanımızdan gelir, kıyımızdan geçerler. Bu seçimi de gümbür gümbür alacağız. Onlara ders vereceğiz hiç sıkıntı yok arkadaşlar. Çalışmaya devam “ şeklinde konuşmasını tamamladı.

 

ETİKETLER : Kerim Aksu Benim derdim BULANCAK HABER GİRESUN HABER BULANCAK GİRESUN BENİM KERİM AKSU MÜGE DERDİM GELECEK SEÇİM DEĞİL BENİM DERDİM GELECEK NESİL
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi