Kaldırım ve Yollarımız “market müşterilerine aittir”.


Bu haber 2018-10-23 15:43:07 eklenmiş ve 1491 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak şehir içinde ki birçok market genel olarak kaldırımları ve hemen önünde ki yolu kendilerinin sanıyor.

 

 

Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bulancak Belediye Başkanlığı özellikle dolmuş araçlarının yolcu indirme alanı olarak belirlenen ve bölge halkının araçlarının en az 5-10 dakika kısa süreliğine bırakacakları yan cepleri iş yeri sahiplerinin kendilerine ait olduklarını söylediklerinden haberiniz var mı? bulancakhaber.net olarak birçok defa haber yaptığımız bu kural tanımazlık AYUKA çıkmıştır. (dedikodu. çok yayılmak,  duymayan kalmamak). Bu yol market müşterilerine aittit diyecek kadar ileri gitmişlerdir. Gerçekten bu yol kime ait.

 

 

 

Bulancak genelinde ve özellikle şehir merkezinde olan marketler adeta kaldırımları kendilerine ait gibi kullanırlarken, işgal ederken ilçemizde bulunan ve bu işin nasıl olacağını gösteren diğer marketler zinciri kaldırımlarına ve hemen önünde ki yollara hiçbir şey koymadan saygısını göstermesi bir kez daha konu olmuştur. Daha önceden ve halen aynı şekilde marketlerinin önüne hiçbir şey koymayan ŞOK, BİM ve A 101 Mağazaları örnek gösterilmeli, yetkililerce plaket vermelidirler. Öte yandan tüm bunlar yetkililerin gözü önünde yapıla dursun, bu duruma göz yuman yetkililer acaba kaldırımı gerçekten kiralayarak bir gelir mi elde ediyor düşüncesini akıllara getirmiştir. bulancakhaber.net ilçemizde bulunan sözde yabancı sermaye olarak baktığımız ama bölge halkının hakkını, kendi halkından daha çok koruyan ve kollayan marketlerin önündeki kaldırımları görüntüleyerek örnek alınmasını istiyoruz.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak her ne kadar kaldırımı işgal eden ve adeta kapatan marketlerin fotoğraflarını çekerek olayı kişiselleştirmek istemesek te sözlerimizin doğruluğunu göstermek adına marketinin önünde bulunan yan cep yola bırakılan bu görüntünün ilçe genelinde yaygın olduğunu bir kez daha yetkililerin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

 

 

ETİKETLER : Kaldırım ve Yollarımız market müşterilerine aittir bulancak haber giresun haber bulancak giresun zincir ŞOK BİM A 101
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi