Bulancak Sanayi Sitesi Yakup Zere ‘ye vefa borcunu ödedi.


Bu haber 2018-10-22 11:26:46 eklenmiş ve 3370 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak’ın değeri Sanayici-İşadamı Yakup Zere ‘nin adı Bulancak Sanayi Sitesi’ne verildi.  Yakup Zere Bulancak Sanayi Sitesi olarak adı büyük harflerle girişin üzerine yazıldı.

 

 

bulancakhaber.net’in birçok defa kaleme aldığı vefa borcumuz var dediği değerli şahsiyet sanayici iş adamı Yakup Zere ’nin nihayet Bulancak Sanayi Sitesi Başkanı Rahmi Zere Başkanlığı’nda Yönetim Kurulunun aldığı karar doğrultusunda ismi verildi. “YAKUP ZERE BULANCAK SANAYİ SİTESİ” olarak karara bağlandığı ve adının sanayi girişinin üzerine büyük harflerle yazıldı.

 

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar 20 Ekim 2018 Cumartesi günü haberdar olduğu duyum üzerine Sanayi Sitesi Başkanı Rahmi Zere’yi telefonla aradı ve haberi doğruladı. Başkan Zere, bu kararı alan yönetimin ve sanayi esnafının alkışlar eşliğinde Yakup Zere adının verilmesini kabul ettiklerini Yaşar’a söyledi. Ertesi gün Yakup Zere’yi hiç yalnız bırakmayan ve yanından ayrılmayan hayat ve yol arkadaşı eşi sevdiği Şengül Zere ile kızları Hale Zere, Hatice Fatoğlu ve Cengiz Zere alınan kararı kendilerini duyurmak adına evine gittik.  Alınan karardan çok mutlu ve bir o kadar da sevinçli olan aile fertlerinin mutluluğuna tanık olduk. Bu mutluluğu öğrenen sadece bizler değildik. Yakup Zere adının Bulancak Sanayisine verildiğini öğrenen Nafiye Yirmibeş, Hümeyra Okay, Gülçin Karaman ile bizde bu mutluluğa şahit ve ortak olduk.

 

 

 

Yakup Zere Bulancak Sanayi Sitesi artık gerçek adına kavuşmuştur. bulancakhaber.net olarak alınan kararı yerinde ve çok doğru bir karar olarak nitelendiriyoruz. Bu doğrultuda Sanayi kapısını taçlandıran başta Sanayi Sitesi Başkanı Rahmi Zere ve yönetimini bir kez daha tebrik ve takdir ediyoruz.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Sanayi Sitesi Yakup Zere vefa borcunu ödedi bulancak haber giresun haber bulancak giresun Rahmi şengül hatice hale
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi