7’nci Ülkü-Türk Günü Coşkuyla Kutlandı.


Bu haber 2018-10-22 10:55:08 eklenmiş ve 1276 kez görüntülenmiştir.

 

Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanlığı 7’nci Ülkü-Türk buluşma günü etkinlikleri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

Otogar düğün salonunda gerçekleştirilen program öncesinde gelen konuklara yemek ikramında bulunuldu. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan program, kuran tilavetiyle devam etti.

 

 

 

Ülkü Ocakları Bulancak İlçe Başkanı Öner Pekdemir yaptığı konuşmada ;’Geleneksel ülkü Türk şölenine hoş geldiniz sefalar getirdiniz, Türk-İslam ruhunu Bulancak’ta mühür gibi vurdunuz. Tüm şehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun, Bulancak Ülkü ocaklarının 1989 yılındaki kuruluşundan bugüne ülkü ocaklarımızın bayrağı hiç inmemiş, hep açık kalmıştır. Şu anki görev ve sorumluluğumun bilincindeyim, Ülkü -Türk günü Bulancak Ülkü ocağının başlattığı bir gelenektir ve devam edecektir. Bizim birliğimiz Türk milletinin gücüdür, milli bekamız için meseleyi böyle görmek ve safları daha da sıklaştırmak mecburiyetindeyiz, uzaktan yakından gelerek bizleri yalnız bırakmayan büyüklerime, ülkücü kardeşlerime, teşekkür ediyorum. Programımızda emeği geçen tüm arkadaşlarıma, gönüldaşlarıma teşekkür ederim. Ne Mutlu Türk’üm Diyene.’ dedi.

 

 

 

 

Daha sonra Kürsüye Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Sebahattin Gündüz yaptığı konuşmada ;’Biz hep teşkilatın emrinde olup şahıslara takılmadık. Teşkilatım için gereken çalışmalarda desteğini esirgemeyen Öner Pekdemir’e çok teşekkür ederim. Başbuğumun yolunda, genel başkanımızın emrinde sapmadan görevimize devam edeceğiz’ dedi.

 

 

Düzenlenen etkinlik, yöresel halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisiyle son buldu. Etkinliğe Giresun il Ocak Başkanı, ilçe ocak başkanları, MHP il ve ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

ETİKETLER : 7’nci Ülkü Türk Günü Coşkuyla Kutlandı bulancak haber giresun haber bulancak giresun Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Sebahattin Gündüz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi