ECZ. Basri Gürsoy CHP Belediye Başkan Aday adayı


Bu haber 2018-10-18 17:50:05 eklenmiş ve 1834 kez görüntülenmiştir.

 

Eczacı Basri Gürsoy CHP İlçe Belediye Başkan Aday adayı olduğunu parti binasında İlçe Başkanı Ahmet Akgün ile birlikte yaptığı basın açıklamasında açıkladı.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Bulancak Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Eczacı Basri Gürsoy daha önceleri de Bulancak CHP'den, 24 ve 25. dönem Milletvekili adayı olmuştu. Basri Gürsoy bugünde karşımıza 30 Mart 2019' da yapılacak olan yerel seçimlerde CHP Bulancak Belediye Başkan aday adayı olduğunu basın toplantısı yaparak açıkladı. ECZ. Basri Gürsoy CHP Bulancak İlçe Başkanı Ahmet Akgün ve çok sayıda partililerin katıldığı İlçe Başkanlığı'nda toplantı öncesi gelen partilileri ve basın mensuplarına hoş geldiniz diyerek düzenlediği basın toplantısıyla aday adaylığını duyurdu.

 

 

 

bulancakhaber.net’ inde katıldığı basın toplantısında ECZ. Basri Gürsoy   " Belediye Başkanlığı dönemlerinde başarılı hizmetlere imza atan Öner Eriş' in bıraktığı bayrağı teslim almak için aday adayı olduğunu, Partim şayet 'adayımızsın' derse partililerimizin ve halkımızın desteğiyle seçimi kazanacağıma inancım tamdır. Bulancak Belediyesi gözle görülür bir hizmet yapamayanlar ve o makamı gereği gibi temsil edemeyenler tarafından idare ediliyor. Yöneticilik ekip işidir. Şayet aday gösterilirsem halkımızın teveccühü ile seçimi alacağımıza ve kuracağımız ARGE yönetimi ile önemli hizmetlere imza atacağımıza buradan söz veriyorum" dedi.

 

 

CHP Bulancak Belediye Başkan aday adayı ECZ. Basri Gürsoy basın açıklamasında hazırlattığı broşürleri basına ve partililere sundu. Basın toplantısının sonunda Gürsoy’u partililer tebrik etti.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : ECZ. Basri Gürsoy CHP Belediye Başkan Aday adayı bulancak haber giresun haber bulancak giresun CHP ahmet akgün ilçe başkanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi