Köklere ve dallara sanatsal dokunuş.


Bu haber 2018-10-08 18:29:58 eklenmiş ve 2115 kez görüntülenmiştir.

 

HD Fotoğrafçılık doğal malzemelerden oluşan ürünleri özel bir çalışma ile işleyerek ortaya adeta sanat eseri çıkarıyor.

Bulancaklı Hüseyin Durmuş dere kenarlarında ve doğada bulduğu köklere ve dallara dokunuşuyla sanatsal bir boyut kazandırıyor.

 

 

Bu konuda kendisine en büyük yardımcı olarak babası namı değer lakabıyla Kelkitli Cahit Durmuş olduğunu söyleyen Hüseyin Durmuş hafta sonu evlerinin üzerinde birbirinden güzel çalışmalarla bulancakhaber.net’in objektiflerine yansıdılar. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’a açıklamalarda bulunan Ankara Gazi İletişim Fakültesi mezunu ve aynı zamanda HD Fotoğrafçılık Stüdyo ’su bulunan Hüseyin Durmuş,  bu çalışmaları doğrultusunda ilk 20 eserini eğitim-öğretim gören öğrenciler yararına sergi açıp satacağını, elde ettiği gelirim tümünü bu öğrencilerin eğitimine bağışlayacağını açıkladı.

 

 

Hüseyin Durmuş,  özellikle dere yataklarında doğal oluşan dalları ağaç köklerini sanata dönüştürdüğünü,  kendi stüdyosunda vede dış çekimlerde kullandığı birbirinden güzel çalışmaları sanatsal bir dokunuşla fotoğrafın içine yerleştirdiğini belirtti. Durmuş sanatını sadece deklanşöre basarak değil, doğada bulduğu kökleri ve dalları doğallığını bozmadan şekillendirerek göz alıcı şekle sokarak ortaya çıkartmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadığını vurguladı.


 

 

Çalışmalarını iş yerinde ve sosyal alanda Karadenizahsap28 Instagram adresinde sergileyen Durmuş, adeta ressamın tuvale fırçalarının darbesi gibi dalları oyması ve doğada bulduğu malzemeleri ahenk içerisinde kullanarak doğasına uygun bir şekilde sanatsal bir boyut kazandırması görülmeye değer eserler olarak ortaya çıkıyor.  

 

 

ETİKETLER : Doğal Köklere ve dallara sanatsal dokunuş bulancak haber giresun haber bulancak giresun hüzeyin kerkitli cahit durmuş mehmet yaşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi