Bir tarafta trafik cezası, diğer tarafta unutulan telefon.


Bu haber 2018-10-03 11:58:56 eklenmiş ve 2137 kez görüntülenmiştir.

 

SS 21 No’lu Taşıyıcılar Kooperatifi Şehir İçi Dolmuş araç sürücüleri bölge halkının duyarsızlığı ve kural tanımazlığı istediği yerde durdurup istediği yerde inmek istemesi yüzünden ceza yediler.

 

Geçen haftalarda yaptığımız haberlerde şehir içi dolmuş araçlarını adeta bölge halkının kurtarıcı olarak göstermiş ve bu konuda yetkililerin onlara daha toleranslı davranmalarını istemiştik.

 

 

 

Bu isteğimizi ne kadar doğru olduğunu yakaladığımız ve güzergâhını değiştirerek halka hakka hizmet etmek adına cezayı göze alan şehir içi dolmuş şoförü aracına binen yaşlı ve hasta vatandaşı acil kapısına kadar çıkarttığını siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.

 

 

Bu günde size iki farklı olayı anlatmak ve bu konuda dolmuş araç sürücülerine saygı ve sevgi göstermenizi isteyeceğiz.

 

Birinci olay şu şekilde; bölge halkı dolmuş aracı içinde veya dışında nerde olursa olsun hemen önünde durmasını veyahut ta istediği yerde bırakmasını istemesi ile şoför ile her zaman karşı karşıya kalan araç sürücülerimiz. Böylesi bir durumda bir durak öncesi inmeyen ve köşe başında o anda inmek isteyen yolcu yüzünden trafik ekiplerince yazılan cezayı ödemek durumunda bırakılan araç sürücüsü. Bir günlük kazancı, evine götüreceği ekmeğini yolcusunun düşüncesizce o anda inmek istemesiyle kaybeden şehir içi dolmuş sürücüsü.  

 

 

Foto; Ceza işlemiş olduğu için sadece ceza makbuzunu yayınlıyoruz.

 

             

 

 

İkinci olay ise şu şekilde; yine bizzat tanık olduğum araç içinde telefon unutan müşterisini arayan araç şoförü Rıdvan Pekdemir’in duyarlılığı. Böylesi aracında unutulan herhangi değerli yada değersiz eşyaya sahip çıkarak koruma altına alan ve bulmak için çalışan dolmuş şoförleri, bir tarafta ise bize hizmet eden araçlara düşüncesizce davranışımız yüzünden kesilen ceza.  

 

 

Foto; Araç içinde unutulan telefonu sahibine ulaştırmak için koruma altına alan araç sürücüsü Rıdvan Pekdemir.

 

 

 

Bulancak şehir içinde ki tüm bu olumsuzluklara rağmen bir kamu hizmeti gibi gece gündüz Bulancak halkına hizmet veren SS 21 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Şehir İçi Dolmuş araç şoförlerini bir kez daha takdir ediyoruz. Bölge halkının da böylesi özveriyle çalışan araç sürücülerine yardımcı olmasını canı gönülden diliyoruz.

 

ETİKETLER : Bir tarafta trafik cezası diğer tarafta unutulan telefon bulancak haber giresun haber bulancak giresun rıdvan pekdemir
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi