Sağlık Bakanlığı Hasta ve doktor ilişkisini yok saydı


Bu haber 2018-10-15 18:01:05 eklenmiş ve 2737 kez görüntülenmiştir.

 

Sağlıklı olmak, insan mutluluğunun en temel unsurlarından birisidir ve en büyük faktörde doktor hasta ilişkilerinden geçmektedir.


Doktor hasta karşılaşmalarında tıbbi ilişkiden önce iletişimsel faktörleri başı çektiğini düşünüyoruz.  Bu karşılaşmalarda eğer hasta ve doktor birbirinden memnuniyet duyarsa iletişimsel başarı hastanın iyileşmesinde de büyük önem arz etmektedir. Bundan dolayı da bütün Hastanelerde Hastanın hekimini seçme hakkı bulunmaktadır.


 

İşte tamda bu noktada Bulancak Devlet Hastanesi'nde yeni görevi başlayan ve bölge halkı tarafından yakın ilgi ve sevgi gösterilen Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Cansu Kanlıoğlu' nun Bayburt Devlet Hastanesi’ne 1 aylığına geçici görevle atanması ameliyat günü hastaneye giden hasta ve yakınlarının tepki göstermesine neden oldu.


Hasta ve hasta yakınları “geçici görevlendirme” adı altında doktorlarının başka hastaneye gönderilmesine tepki gösterdiler. Bulancak Devlet Hastanesi'nde yeni görevi başlayan ve bölge halkı tarafından yakın ilgi ve sevgi gösterilen Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Cansu Kanlıoğlu' nun başka bir hastaneye atanması ameliyat günü hastaneye gelen hasta ve yakınlarına şok etkisi yarattı.


bulancakhaber.net ihbar hattına hasta ve hasta yakınları tarafından aranarak doğum için gün sayıp Çarşamba-perşembe gününe ameliyat hazırlığı yapan hasta ve hasta yakınlarının bu durum karşısında ne yapacaklarını şaşırttı.

 

 

Sağlık Bakanlığı’nın bu konuda geçici görevlendirme yaparken Hasta ve Doktor ilişkisini göz ardı yaparak yapmış olduğu bu uygulamadan acilen geri dönülmesi gerekmektedir. Bayburt Devlet Hastanesi’ne 1 aylığına yapılan geçici görevlendirmeye tepkilerini gösteren hasta ve hasta yakınları bulancaktan.net aracılığı ile seslerini duyurmak istediler. vibratör Bu konuda da Sağlık Bakanlığı'nın doktor hasta ilişkisini gözetmeyen bu kararını değiştirmesini istediler.


Foto Kaynak; sosyal medya

 

 

 

ETİKETLER : Sağlık Bakanlığı Hasta ve doktor ilişkisini yok saydı bulancak haber giresun haber bulancak giresun sağlık bakanlığı BDH
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi