Tebrik ederiz, Erkan Başkıran.


Bu haber 2018-09-24 12:01:35 eklenmiş ve 1997 kez görüntülenmiştir.

 

Bölgesel lig, Üçüncü Grup’ta mücadele eden 1926 Bulancakspor sezon öncesinde tam kadro ve tam protokol katılımı ile lige merhaba dedi.

 

 

 

 

Bölgesel lig, Üçüncü Grup’ta mücadele eden 1926 Bulancakspor teknik heyet ve yönetimiyle objektiflerin karşısına çıkarken, ilçe protokolünün de tam kadro tribünde yerini alması sporun bulunduğu bölgede ve alanda ne kadar çok önemli bir unsur olduğunu açıkça gösterdi.  

 

 

Bulancak son yıllarda böylesi tam kadro takımın ve ilçe protokolü ile aynı şekilde seyirci buluşmasına şahit olmamıştı. Bu tam kadro katılıma ilçe seyircisi de kayıtsız kalmadığı görüldü. Bulancak son yıllarda böylesi Protokol ve seyirci dolu bir tribün görmedi.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ı ve birçok kişiyi telefon açarak maça davet eden 1926 Bulancakspor Kulüp Başkanı Erkan Başkıran sporun ne kadar önemli olduğunu, halkı iç içe kucaklayan ve yakınlaştıran bir etkinlik olduğunu gösterdi.

 

 

 

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ne güzel demiş,

 

 

Spordan yoksun olan bir gençlik nasıl ki vatan müdafaası sırasında etkili olamıyorsa, insan denen varlığın kafa yapısı da ne derece tekâmül ederse etsin, bedeni inkişafı noksan ve yetersiz olursa, o kafayı ileriye götüremez, taşıyamaz”

 

 

Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zekâ ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zekâ kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim”

 

 

Kaynak; https://www.sabah.com.tr/galeri/spor/ataturkun-sporla-ilgili-soyledigi-sozler

 

 

Hafta sonu oynanan Bölgesel lig, Üçüncü Grup’ta bulunan 1926 Bulancakspor müsabakası havanın da yazdan kalma son günleri ilçe de adeta stersi atma ve tek yürek olmamıza buluşmamıza çevirdi. Tribünlerin seyircisini almadığı, adının bir türlü rahmetli Cumhur Alan ilçe Stadyumu verilmediği ilçe stadyumu çoluk çocuk, dede torun baba oğul, bay bayan karışık bir şekilde bir araya geldiği güzel bir gün yaşanmasına vesile oldu.

 

Çok eski değil ama bir tarih Bulancak ilçesinde okullar arası, Türkiye şampiyonluklarına ev sahipliği yapmış, hentbol, voleybol, Futsal ve birçok sportif faaliyetlere ev sahipliği ilçe Spor Salonu’nun olduğu dönemleri hatırlattı. Bu hafta sonu oynanan sportif faaliyet ilçe halkının spora ne kadar susamışlığını gösterdi.

 

Yanlış hatırlamıyorsak neredeyse 5-6 yıl öncesine kadar Giresun’un en büyük ilçesi olan Bulancak’ta spor salonu vardı. Ama şu anda Bulancak’ta sportif faaliyetler yok, salon sporları yok, geleceğin sporcuları yok, yok ta yok. Tüm bu olumsuzlara rağmen, hafta sonu Bulancak İlçe Stadyumu’nda Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Bulancak kaymakamı Hamdi Üncü, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Bulut, Bulancak İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Ergün, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Bulancaklı iş adamları, ilçe protokolü var.

 

Aynı şekilde tribünlere sığmayan ilçe halkıda kendisine gösterilen kapalı alanda yerini kimi oturarak kimi ise ayakta yerini alarak 1926 Bulancakspor’a destek verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Tebrik ederiz Erkan Başkıran bulancak haber giresun haber bulancak giresun Stadyumu Giresun Milletvekili Kadir Aydın Bulancak kaymakamı Hamdi Üncü Spor İl Müdürü Hasan Bulut Bulancak İlçe Gençlik ve Spor Müd
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi