Utandım.


Bu haber 2018-09-14 11:53:16 eklenmiş ve 1574 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak şehir merkezinde gördüğüm ve uzun zamandan bu yana bu şekilde torununu gezdirdiğini söyleyen anneanne Emine Altuntaş’tan utandım.

 

 

Torunları engelli olması sebebiyle sürekli kendileriyle ilgilendiği ve yardımcı olduğunu söyleyen anneanne Emine Altuntaş, bilgisizlik, ilgisizlik ve yol gösterme olmaması sebebiyle kırık dökük lastiği olmayan jantları üzerinde torununu gezdirirken görüntüledik. Şemsettin Caddesi rampasında zorlanırken gördüğüm görüntü karşısında yüzüm kızardı, utandım. Bulancak Engelliler Derneği ve Bulancak Engelliler Spor Kulübü Kurucusu olduğum, 14 yıl bir fiil başkanlığını yaptığım ilçemde böylesi bir görüntü beni derinden üzdü.

 

 

O anda bulancakhaber.net olarak hemen Mehmet Efe Demir’in raporu olması sebebiyle ortopedi doktorunun yazacağı bir tekerlekli sandalye ile ihtiyacının çok rahat bir şekilde karşılanacağının bilgisini anneanne Emine Altuntaş’a söyledim.  Hemen medikal bir işletmeyi aradım. Durumu anlattım ve ihtiyacının hemen giderileceğini öğrendim. Engelli kardeşimizin hakkı olan tekerlekli sandalyenin bu şekilde alınabileceği bilgisini anneannesi Emine Altuntaş sundum.

 

 

Mehmet Efe Demir’i gezdiren anneannenin kırık dökük jant üzerinde tekerlekli sandalyesi ile torununu mutlu etmek isterken kendi bedenine verdiği zahmet ve sevgi karşısında elimizden gelen bilgiyi ve yönlendirmeyi yapmanın huzuru ile ayrıldık. Oysa sorun ilgisizlik, bilgisizlik ve yönlendirmenin olmamasıydı.

 

 

 

ETİKETLER : Utandım bulancak haber giresun haber bulancak giresun emine altuntaş medikal mehmet efe
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi