Görgülüoğlu; bu seneden geçti, seneye siz örnek olun.


Bu haber 2018-09-07 15:39:34 eklenmiş ve 1467 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Piraziz Belediye Başkanlığı Eğrice Mevkiinde, halka açık olan T’lerde ki plajı Belediyenin tahsis ettiği temizlik görevlisinin yeterli olmadı. Bu temizliğe plajı kullanan halkında sahip çıkarak ortak olması gerektiği görüldü.

 

Piraziz ve Bulancak halkının yoğun olarak kullandığı halka açık olan bölümde bir kişinin haftanın bir günü yaptığı temizliğin yeterli olmadığı objektiflerimize böyle yansıdı. Bu sene böyle geçerken gelecek sene için halka açık olan plajda umumi tuvalet ve duş alma alanlarının Piraziz Belediyesi tarafından yapılması istendi. Plaja gelenlerin pislettiği ve bilinçli bir toplum olmaktan uzak kullanılan bu plaj alanlarının önümüzde ki sene daha kapsamlı ve bilinçli kullanılması istendi.

 

 

bulancakhaber.net olarak bu doğrultuda daha temiz plajlarda denize girmek adına Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nün çalışmasının yetersiz olduğunu belirtir, yazın belirli aylarda bu bölgede özel timler kontrolünde hizmet verilmesi gerektiği bildiririz. Ege de bu plajlarla ilgili olarak birçok Belediyenin çalışmasını örnek almanızı dileriz. Tüm bunlara rağmen çevreyi kirletenler görüldüğünde ve buldukları gibi bırakmayanlar hakkında kabahatler kanunu gereği ne ceza verilmesi gerekiyorsa verilmesi gündeme alınmasını talep ediyoruz.

 

 

 

bulancakhaber.net dünyaca ünlü plajların bulundukları Belediye personelince temizlendiğini, plajlarda güneşlenen yerli ve yabancı tatilcilerin arasında kıyı temizliği yaptığı,  çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla Belediye personelinin örnek göstererek plaj temizliği haberini paylaşmıştık. Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu ‘nün yaptığı çalışmayı takdir ediyor, seneye kendisinin örnek alınmasını istiyoruz.

 

ETİKETLER : Görgülüoğlu ; bu seneden geçti seneye siz örnek olun . bulancak haber giresun haber bulancak giresun piraziz beledi başkanı hüseyin t play
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi