Dikmen Evi marka olmanın ötesine taşındı.


Bu haber 2018-09-06 20:44:21 eklenmiş ve 2357 kez görüntülenmiştir.

Bölgemizde yeni açılan ve çok kısa zamanda marka olmanın ötesine geçen Bulancak Dikmen Evi’ni Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ziyaret etti.

 

 

 

 

Bulancak Dikmen Evi, 75 yıllık baba evinin hiç bozmadan günümüze uygun konsepti ile adeta uğranılması gereken yer olarak tur şirketlerine ve bölge halkının hafızalarına yerleştirildi. Misafirlerinizle birlikte veya ailenizle birlikte unutamayacağınız bir mekân olarak gösterildi. Dikmen Evi’ne randevu veya rezervasyon yaptırmadığınızda yer bulamazken şansınıza o anda boşalan herhangi bir bölümünde günü geçirmek büyük bir şans olarak nitelendirildi. 

 

 

 

 

Özellikle Seyir terasından eşsiz Giresun Manzarasını hafif esen rüzgar eşliğinde keyifli sabah kahvaltını yapacağınız ya da günün stresini atacağınız herhangi bir köşesinde ister yer sofrasında isterseniz Dikmen Evi’ne has minderli tahta sedirlerde yada eski model tahta sandalyelerinde size özel kamelyalarda huzuru bulacağınız yer olarak sunulmaktadır. Böylesi otantik ve doğa ile bütünleşmiş Dikmen Evi’ni Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ziyaret ettiği ve hayran kaldığı bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.

 

 

 

 

Bulancak Dikmen Evi işletme Müdürü Semra Coş hanımefendi ve toprak sahibi Şahin Sakallıoğlu’nun kapıda karşıladığı Bulancak Kaymakam Hamdi Üncü, Dikmen Evi’nin bölgemiz için çok güzel bir işletme olduğunu Özellikle Bölgeye has serendi alanının kütüphaneye çevirmelerine hayran kaldığını vurguladı. İşletme içinde bölgemiz  ürünlerinin isimleriyle kamelyalar hazırlanması ve hizmete sunulmasına Kaymakam Üncü hayran bıraktı. 

 

 

  

 

Dikmen Evi’nde otantik ve doğal bir ortamda bölge halkının hazırladığı sütünden tereyağına, ekmeğinden reçeline, yumurtasından domatesine salatasına kadar tarladan kopartılarak sunulan bölge halkının ürünleriyle sizlere servis yapıldığı ortamdan dolayı Bulancak İlçe Kaymakamı Üncü işletme Müdürü Semra Coş hanımefendiye teşekkür etti.

 

 

 

 

Toprak sahibi Kardelen Eczanesi sahibi Şahin Sakallıoğlu’nun 75 yıllık baba evini restore eden ve köyün gençlerine dönüşümlü iş olanağı sunmasını ise önce bölge halkının buraya sahip çıkmasını ve destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Bulancak Dikmen Evi müşterilerine sadece doğa içinde karınlarını değil, bilgisini ve kitap okuma alışkanlığına da yerleştirmek adına serendi’yi kütüphane çevirerek Giresun eşliğinde çayınızı keyifle yudumlayacağınız bir mekan olarak Üncü’ye tanıtıldı, gezdirildi.

    

 

 

 

Rezervasyon Telefonlarımız; 

0530 408 35 69


 

 

ETİKETLER : Dikmen Evi marka olmanın ötesine taşındı bulancak haber giresun haber kaymakam hamdi üncü şahin sakallıoğlu semra koç
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi