Büyük Zafer için pedal çevirdiler.


Bu haber 2018-09-03 10:25:34 eklenmiş ve 1450 kez görüntülenmiştir.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, Ordu’dan Giresun Tirebolu ilçesi kamp alanına bisiklet turu düzenleyen Selçuk Çelik ve Murat Güçlü Yöntem Bulancak Atatürk Büstü önünde saygı duruşunda bulundular.

96. yıl kutlamaları kapsamında Ordu ilinden yola çıkan Selçuk Çelik ve Murat Güçlü Yöntem Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk büstü önünde günün anlam ve önemine binaen saygı duruşunda bulundular. bulancakhaber.net’in objektiflerine yansıyan ve daha önce de Ordu-Batum, Ordu-Sinop olmak üzere Ordu ve Giresun ilçelerini bisikletleriyle kamp yaparak dolaş Ordulu gezginciler Bulancak’ta görüldü. Çelik ve Yöntem sadece dolaşmak, tanımak ve tanışmakla kalmadılar Bulancak ilçe esnafına da katkıda bulundukları da objektiflerimize yansıdı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nı pedal çevirerek kutlamak istediklerini açıklayan Ordulu Gezgin Bisikletçiler ilk olarak Ordu ilinde yapılan kutlamalar katıldıklarını daha sonra da Tirebolu sahilinde ki kamp alanına böylesi bir etkinlik yaparak bu coşkuyu kutlamak istediklerini bulancakhaber.net’e anlattılar. 

Selçuk Çelik ve Murat Güçlü Yöntem "96 yıldır milletçe aynı heyecanı duymanın gururunu yaşıyoruz. Bu güzel günleri yaşamamız için büyük emek veren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Buradaki amacımız, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı pedal çevirerek kutlamanın yanı sıra farkındalık oluşturmak ve sporu geliştirmek. Gençlerimizi spora teşvik etmek için buğu bu şekilde kutlamak istedik” dedi.

Öte yandan bulancakhaber.net’in duyarlı ve nazik yaklaşımının kendilerini oldukça heyecanlandırdığını ve bir daha ki seneye bu etkinliğimizi sayenizde Bulancak sahilinde kamp yaparak gitme düşüncesi oluşturdu dediler.  

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Büyük Zafer için pedal çevirdiler bulancak haber giresun haber Selçuk Çelik ve Murat Güçlü Yöntem tirebolu kamp zafer bayramı 96. yıl
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi