Tonguç Yayınları ve Özen Kitabevi


Bu haber 2018-08-10 17:04:56 eklenmiş ve 2638 kez görüntülenmiştir.

 

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı çalışma takvimine ilişkin genelge tüm illere gönderilirken kitabevleri ve Yayınevlerinin de bu oranla çalışmalar hız verdikleri görüldü.

 

Bu kapsamda Bulancak Özen Kitabevi’nin Tonguç Yayınları ile anlaştığı objektiflerimize yansıdı. Özen Kitabevi Millî Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki eğitim ve öğretim kurumları ile çalıştığını açıklarken kendilerini eğitim ve öğretim yılı öncesinde ziyaret eden Tonguç Yayınları Karadeniz Bölge Sorumlusu Kadir Soydaş tarafından ziyaret edildi. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacağını belirten Özen Kitabevi sahibi ve işletmecisi Ahmet Kara Yayın evinden böylesi bir ziyaretin kendisini memnun ve mutlu ettiğini açıkladı. Kara bulancakhaber.net’e yaptığı açıklamalarda şunlara değindi. “Tonguç kitapları, en güncel müfredata uyumlu ve teknolojik araçlarla desteklendiğini görüyorum. Ayrıca Tonguç Akılı Takıp Sistemi (TATS) uygulamasıyla test kitaplarının soru ve video çözümlerine çok kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesinin güzel olduğunu belirtmek isterim. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı öncesin de Tonguç Yayınları Karadeniz Bölge Sorumlusu Kadir Soydaş’ın bizzat Kitabevi’mizi ziyaret etmesi ve çalışmaları hakkında birebir bilgi vermesi bizleri son derece mutlu etmiştir.” dedi.

 

 Öte yandan Tonguç Yayınları kendisini ise şöyle tanıttı.

BİZ KİMİZ?

“Tonguç anladıysa herkes anlar.” mottosuyla başladığımız ilk dersimizden bu yana başarılarıyla gurur duyduğumuz yüz binlerce öğrencinin desteği ile gece gündüz severek çalışmaya ve büyümeye devam ediyoruz.

Yaptığımız bu işten oldukça keyif alıyor, öğrencilere önemli bir destek olduğunu düşünüyoruz. Her zaman öğrencilerimizin başarılarını art arda sıralayacağı günlerin hayalini kuruyoruz. Bu bize her şeyden çok keyif veriyor.

Türkiye’nin alanında en iyi hocalarıyla hazırladığımız konu anlatımlarımızı, öğrencilerimizin en hızlı öğreneceği taktiklerle ve gülerek, sıkılmadan öğrenmelerini sağlayacak bir tarzda anlatıyoruz.

Tonguç’un videoları, yayınlandığı ilk yıllardan itibaren gerek sınavlarda, gerek derslerde öğrenciler için gözle görülür bir başarı elde etti. Videoların tamamı seçkin bir öğretmen kadrosu ile beraber hazırlanıyor.

Şimdi seni de, derslerine çalışırken ve büyük başarılara adım atarken bizimle gülümsemeye davet ediyoruz.

 

EĞİTİM ÇÖZÜMLERİMİZ

Güncel MEB müfredatına uygun olarak hazırladığımız eğitimler ve sorular 5. sınıftan 10. sınıfa kadar tüm seviyedeki öğrencilerin dersleri öğrenme, tekrar ve pekiştirme ihtiyaçlarını karşılayacak şekildedir. Eğitimleri hazırlarken MEB kazanımlarına tamamen bağlı kalarak akılda en kalıcı öğretim yöntemleriyle, öğrencinin dikkatini dağıtacak unsurlara yer vermeden her zamanki TONGUÇ AKADEMİ kalitesinde üretmeye son derece özen gösterdik.

 

 

 

Tonguç Yayınları Karadeniz Bölge Sorumlusu Kadir Soydaş ve Bulancak Özen Kitabevi 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını birlikte dilediler.

 

 

 

ETİKETLER : Tonguç Yayınları ve Özen Kitabevi Tahmet kara bulancak haber giresun haber giresunonguç Yayınları Karadeniz Bölge Sorumlusu Kadir Soydaş Bulancak Özen Kitabevi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi