3. kuşak Paris doğumlu Mesut’un memleket özlemi.


Bu haber 2018-07-30 13:27:09 eklenmiş ve 2431 kez görüntülenmiştir.

 

Yıllar önce Fransa'ya gurbete çıkan Bulancaklı Mustafa Konanç'ın ardından oğlu Mustafa Konanç’ da Fransa’ya gelerek Fransa'nın Paris şehrine yerleştiğini öğrendik. 

Şu anda 3. kuşak nesille ulaşan Konanç ailesinin 3. kuşağından olan Paris doğumlu Mesut Konanç’ın çok sevdiği memleketi Bulancak’a tatile geldiği ve gelirken de kendisi gibi yıllar önce ataları Kamerun’dan Paris’e gelen Mesut gibi Paris doğumlu Karl Essebou’yı Bulancak’ta gezerken görüntülendi. Parisli Konanç ve Essebou Bulancak’ta Dede Çay Ocağı’nda objektiflerimize yansıdı. Dede Çay Ocağı işletme sahibi Olgun Memiş ve eşi Nurcan Memiş kendi elleriyle misafirlere çay ikram ettiler. Karl Essebou ve Mesut Konanç çayı çok beğendiklerini ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını söylediler.

Uzun yıllar önce Giresun Bulancak’tan ayrılan Konanç ailesinin 3. kuşağı Mesut Konanç dede ve baba mesleği inşaat sektöründe Paris’te aranan isim olurken, Karl Essebou ise dünyaca ünlü marka Polo Ralph Lauen’de çalıştığı öğrenildi.

 Öte yandan Mesut Konanç Paris’te bulancakhaber.net’i takip ettiğini bölgeden yaşananlardan haberdar olduğunu açıkladı. Bu kapsamda bulancakhaber.net’i de ziyaret eden Konanç ve Essebou güzel bir gün geçirmenin mutluluğu ve yeni arkadaşlar tanımanın huzuru içinde olduklarını belirttiler.

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Paris’te internet gazetesi olarak aranan isim olmaktan ve takip edilmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Konanç’ın memleket ziyaretinde özel olarak tanışmak ve haber olmanın ayrıcalığını hep birlikte yaşadıkları objektiflerimize böyle yansıdı.

 

ETİKETLER : 3. kuşak Paris doğumlu Mesut’un memleket özlemi konanç bulancak haber giresun haber bulancak giresun inşaat sektöründe Paris aranan isim Karl Essebou ise dünyaca ünlü marka Polo Ralph Lauen çalıştığı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi