İHA ’dan, TRT ‘ye anlamlı ziyaret.


Bu haber 2018-07-16 08:21:30 eklenmiş ve 1684 kez görüntülenmiştir.

 

İHA Giresun Temsilcisi Ahmet Bilge ve İHA Bulancak Temsilcisi Ercan Tarı TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar’ı iadeyi ziyaret bulundular.

 

Geçen hafta Giresun Defterdarı Musa Koçulu tarafından Giresun Öğretmenevi’nde verilen basın toplantı sonrası TRT Bulancak Temsilcisi ve aynı zamanda bulancakhaber.net Yayın Sahibi Mehmet Yaşar Giresun’da ki İHA ofisini ziyaret etmiş ve karşılıklı hoş sohbette bulunmuşlardı. Basın emekçileri, fikir işçilerinin böylesi birbirlerini onure etmesi ve ziyaret ederek dostluklarını kaynaştırması bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Basın emekçilerinin haber ya da farklı bir düşünce ile il veya ilçede mutlaka dostları ve meslek arkadaşlarını bu anlamda birbirlerini ziyaret etmesinin önemine değinildi.

 

Giresun ve bölgemizde çeşitli haber ve program çekimi yapan İhlas Haber Ajansı Giresun Temsilcileri Ahmet Bilge ve Ercan Tarı’nın iadeyi ziyaret etmesi Mehmet Yaşar’ı oldukça memnun ettiği görüldü.

 

 

 

 

ETİKETLER : İHA ’dan TRT ‘ye anlamlı ziyaret bulancak haber giresun haber bulancak giresun Giresun Defterdarı Musa Koçulu İHA Giresun Temsilcisi Ahmet Bilge ve İHA Bulancak Temsilcisi Ercan Tarı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi