Bulancak gençler Tirebolu Plajı’nda


Bu haber 2018-07-13 12:48:55 eklenmiş ve 2494 kez görüntülenmiştir.

 

Tirebolu  Belediyesinin organize ettiği Plaj Voleybolu Turnuvasına Bulancak’tan iki takım katıldı.  

 

Tirebolu Halk Plajında bulunan voleybol sahasında başlayan müsabakalara Bulancak’tan Özen Kitabevi ile Emay Spor adıyla iki takım katıldığı öğrenildi. 17 Takımın katıldığı turnuva dün eleme maçlarıyla başladı. 3’er kişilik takımlarla oynatılan maçlarda 2 oyunu kazanan takımın galip geldiği, her yaş kategorisinden kız ve erkek voleybol severlerin katılabildiği öğrenildi. Tirebolu Halk Plajında voleybol sahasında öğleden sonraları Giresun ve çevre ilçelerden gelen voleybol sporcularının buluştuğu turnuvaya büyük ilgi olduğu görüldü.

 

Bir zamanlar Bulancak sahillerinde çekişmeli ve heyecanlı birçok turnuvaların düzenlendiği Giresun ilçesinin sahile en uzun ilçesi olan Bulancak’ın uzun yıllardan bu yana böylesi herhangi bir sportif etkinliğin yapılmaması voleybol sever gençleri Tirebolu da buluşturdu. Tirebolu  Belediyesinin organize ettiği Plaj Voleybolu Turnuvası 14 Temmuz 2018 tarihinde oynanacak final müsabakalarıyla tamamlanarak ödül töreni yapılacağı öğrenildi. Öte yandan Tirebolu  Belediyesinin organize ettiği Plaj Voleybolu Turnuvasına katılan Özen Kitabevi sporcuları Ahmet Kara, Ertan Kara, İsmail Yaprak, Irmak Kara ile katılırken, Emay Sporun oyuncuları ise Emre Guguk, Maide Çakmak, Kadir Karadere ve Özgür Şahin olduğu öğrenildi. her iki takım oyuncuları Bulancak ilçesini en iyi şekilde temsil ettikleri ve Bulancaklı takımların plajda turnuvaya ayrı bir renk kattığı vurgulandı. Bu kapsamda da Bulancak ilçesinde birçok sportif ve kültürel etkinliklerde kimi zaman organizasyonun başında yada katkıda bulanan Bulancak ilçesinin sevilen ismi Ahmet Kara ve takımı bulancakhaber.net’ın objektiflerine böyle yansıdı.

 

Tirebolu  Belediyesinin organize ettiği Plaj Voleybolu Turnuvasına yoğun katılımın olduğu, plaj voleybolunu izlemeye gelenlerin yoğun olduğu bir etkinlik olarak bölge halkı tarafından büyük bir beğeniyle takıp edildiği görüldü.

ETİKETLER : Bulancak gençler Tirebolu Plajı’nda bulancak haber giresun haber bulancak giresun ahmet kara
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi