ALINCA BAL’ı, alınca afiyetle tadabilirsiniz!


Bu haber 2018-07-09 10:13:27 eklenmiş ve 1904 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Bal Üreticileri Birliği Başkanı Erdoğan Üstün’ün Nevşehir HBV Üniversitesi’nde Tarih Anabilim Dalı alanında doktora yapan oğlu Ergun ÜSTÜN ile birlikte sizlere kaliteli ve lezzetli üstün bir bal hazırladık.  

 

 

İlçemizin tanınan ve sevilen simalarından birisi olan Erdoğan Üstün, yıllardır yapmakta olduğu arıcılık faaliyetlerini tek başına sürdürdüğünü, oğlunun akademisyenlik mesleğini seçtiği için yalnızca boş zamanlarında kendisine yardımcı olabildiğini aktardı. Ayrıca ülkemizin nitelikli, çalışkan ve üreten insanlara her zaman ihtiyacı olduğunu, fırsatı olan kişilerin kendi işleri dışında arıcılık, seracılık gibi sevdikleri ek bir mesleği yapmalarının onlara hem yeni bir ek gelir hem de farklı deneyimler kazandıracağını belirten Üstün, bu bağlamda oğlunun akademik kariyerinin yanı sıra arıcılık mesleğini yapmasının çevredekilerine güzel bir örnek teşkil edeceğini belirtti. bulancakhaber.net olarak uluslararası hakemli dergilerde makale ve çeviri yayınları bulunan, Türk Tarih Kurumu (TTK) doktora bursiyeri olan ve İngilizcenin yanı sıra Almanca ve Arapça bilen, ilçemizin değerlerinden Ergun Üstün’ün memleketine gelip zaman buldukça babasına yardımcı olduğunu görüntüleme fırsatı bulduk. Ergun Üstün gazetemize yaptığı konuşmada doktora öğrenimi ve akademik çalışmaları nedeniyle şu anda babasına sadece yardımcı olabildiğini ileride ise arıcılığı kendi mesleğine ek bir iş olarak icra ederek bu zevkli ve güzel meslekten hayatı boyunca kopmak istemediğini bulancakhaber.net’e belirtti.



 

 

bulancakhaber.net’in yaşananlardan haberiniz olsun sloganı ile başlattığı yayın hayatına görsel çekimlerle devam ediyor. Bulancak Bal Üreticileri Birliği Başkanı Erdoğan Üstün ve oğlu Ergun Üstün bu konuda bizlere “ALINCA BAL” adıyla satışa çıkarttıkları Kestane balının üretim aşamasını ve kavanoza giriş öyküsünü anlattılar.

 

 



 

 

 

 

ETİKETLER : ALINCA BAL alınca afiyetle tadabilirsiniz ! bulancak haber giresun haber bulancak giresun ergun erdoğan Nevşehir HBV Üniversitesi’nde Tarih Anabilim Dalı alanında doktora
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi