Bulancak Belediye’si ADALET’li davranmadı.


Bu haber 2018-06-19 16:59:14 eklenmiş ve 2386 kez görüntülenmiştir.

 

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Meydan konuşmaları bugün Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda başladı.

 

Meydan konuşmaları yapacakları propaganda konuşmalarının sıralarının belirlenmesi ile birlikte ilk meydan konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi gerçekleştirdi. Ardından Saadet ve son olarak ta iktidar partisi Adalet ve Kalkınma Partisi konuşmalarını yaparak 24 Haziran gerçekleşecek seçimlere başladı. Bu sıralama ve konuşmalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken mevcut Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda reklam panosu olan ve sahnenin hemen arkasında bulunan LED EKRANDA sürekli Adalet ve Kalkınma Partisinin reklamı bulancakhaber.net’in dikkatlerinden kaçmadı. bulancakhaber.net olarak meydan konuşmalarının başından sonuna kadar takip eden Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Bulancak Belediyesinin LED ERRAN alanında sadece Adalet ve Kalkınma Partisinin reklamını yayınlaması etik olarak gösterilmezken hiç olmazsa diğer siyasi parti milletvekili adaylarının konuşmaları esnasında parti logosunu vermeleri daha etik ve asaletli olacağını belirtti.  Ya da hiç olmazsa Bulancak’ın genel bir görüntüsü verilebilirdi dedirtti. bulancakhaber.net olarak bundan sonra ki meydan konuşmalarında hiç olmazsa ADALETLİ olmak ve adı Adalet olan partinin Belediye Başkanlığı’nın bu konuda daha hassas olacağını umut ediyoruz.

 

 

Görsel ekranlarda Yüksek Seçim Kurulunun sadece propaganda konuşmalarında, Türk bayrağı ve konuşmayı yapan kişi dışında hiçbir görüntüye yer verilmediği kararının olduğu bir ortamda Meydan konuşmalarında mevcut Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkanlığının kontrolünde olan LED EKRAN’ın sürekli Ak Partinin reklamının yapılmasını etik bulmuyoruz. Hiç olmasa konuşan Milletvekili adayının parti logosunu konulmasının daha doğru ve adaletli olacağını belirtmek isteriz.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Belediye’si ADALET’li davranmadı bulancak haber giresun haber bulancak i giresun 24 haziran seçim milletvekili chp saadet adalet
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi