ÖNEMLİ NOT: arabaların bir kabahati yok.


Bu haber 2018-05-24 10:29:24 eklenmiş ve 1750 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net’ in haber yaptığı ve başlık olarak o günün tarihini koyduğu ”20 Mayıs 2018 Bulancak iskele girişi” şimdi de karşımıza 24 Mayıs’ta da daha vahim bir görüntü ile objektiflerimize yansıdı.

 

Bulancak şehir girişi olarak yapılan kavşak adeta kendini bilmez, kural tanımaz, şehirde nasıl yaşayacağını ve kuralların uyulması değil uyulmaması düşüncesiyle hareket eden araçlara rastladık. Geçen hafta içinde Bulancak iskelesine gün içinde bölge halkının 7’den 70’e her kesimin tur attığı ve nefes aldığını duyurmuş iskele girişinin görüntüsünü siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık. Bu gün ise iskele çevresininim yanı Bulancak şehir girişi olarak 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği ’nin kamu yararı adına yapılan kavşağın amacı dışında kullanıldığını kural tanımazlığın boyutunu sizlerle paylaşmak istedik.  Düşünebiliyor musunuz bir ilçe düşünün Giresun ilinin en büyük ilçesi olsun ama ne bir kural tanıma nede denetleme yapılsın. Kendince kendini güçlü gören zihniyetin kurallarının uygulandığı yasa ve cezaların hatta mühürlenen mühürleri yok sayan söken bura benim densin. Siz yetkililerde hatta bölge halkıda bu adaletsizliğe ve kural tanımazlığa bu yapılanlara dur demesin…

 

10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği ’nin yaptığı ilçemizin şehir içine daha rahat ve daha sağlıklı girilmesi için yapılan yan yol ve kavşak adeta oto park alanı olarak kullanılıyor. Hatta karşı taraf geçmek isteyen ve kurallara doğrultusunda hareket eden araçlar matematik sorusu gibi önlerine içinde araç şoförü olmayan geçiş yolunda arkasına geçtiği ve beklediği objektiflerimize yansıdı. Tüm bu olumsuz kural tanımazlık yaşanırken Bulancak ilçesinin idarecilerinin birbirinden haberi olup olmadığını akıllara takıldı. Bir kavşak bulunduğu yerin şehrin ya da yolların kesiştiği yol ayrımlarının sağlıklı ve düzenli bir şekilde trafik ışıklarıyla birlikte uyum ve ahenk içinde trafik akışını sağlayan yan yolun bu durumuna bir çözüm bulacak yetkili var mı dedirtti.

 

Bulancak halkının çok kullandığı bir söz ile haberimi bitiriyorum OY BULANCAK-BULANCAK BU İŞİN SONU NE OLACAK ÖNEMLİ NOT: kimse plakaları niye kapattın sorusunu lütfen sormasın… ÇÜNKÜ arabaların bir kabahati yok. Kırmızı minibüs hareket halinde kurallara uyarak şehir içine girmeye çalışıyor trafik ışığının yanmasını bekliyor.

                  

                  

 

 


ETİKETLER : ÖNEMLİ NOT : arabaların bir kabahati yok bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi