4 yıl önce bugün


Bu haber 2018-05-21 08:43:25 eklenmiş ve 1931 kez görüntülenmiştir.

 

“Bulancak İlk Kitabevi kavuşuyor” başlıkla duyurduğumuz haber yaptığımız Özen Kitabevi 4. Yılına girmesinin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

 

Bulancak İhsaniye Mahallesi Doğu Sokak No. 6’da hizmet veren işletme ilçemizin ilk kitabevi olma unvanını almış ve beraberinde kırtasiye işletmesi ile öğrencilerin kitapseverlerin en son çıkan kitapları bulduğu ve sağlıklı ürünlerin satıldığı iş yeri olarak gösterilmiştir. Özen Kitapevi 26 Mayıs 2014 ‘de açılış yapılan işletme 4. yılına günler kala hazırlıklarını yaparak dikkatlerimizden kaçmamıştır. Bulancak Özen Kitabevi bu zamana kadar ilçemizde yapılmayanı yaparak kitapların yazarlarını okuyucularıyla buluşturarak imza günleri tertip etmiştir. Ayrıca yazın sahile kurduğu ilçe genelinde ki kitap standartlarıyla bu iş böyle yapılır dedirtmiştir. Bunun da ötesinde en son çıkan veyahut ta herhangi bir kitabı istediğinizde siz değerli kitapseverlere ulaştırmayı görev edinmiş hangi yazar ve hangi Kitap’ı olursa olsun bulmanızda yardımcı olmuştur. 

 

Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara Kırtasiye ve Kitabevi işletmesine gösterilen güven ve desteklerinden dolayı bulancakhaber.net aracılığı ile bölge halkına teşekkür ettiğini açıklamıştır. Her yıl olduğu gibi bu yıl 4. yıl kutlamasında kitapseverlere okuyucularına indirim yaparak bu haftayı özel kılmıştır.

 

 

ETİKETLER : 4 yıl önce bugün bulancak haber giresun haber bulancak giresun ahmet kara özen kirtasiye kitabevi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi