Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak, MHP Milletvekili aday adayı.


Bu haber 2018-05-10 14:37:21 eklenmiş ve 3931 kez görüntülenmiştir.

 

İlklerin ve kurucuların başında gelen Yardımcı Doçent Doktor Semih Kunak Milliyetçi Harekat Partisi 27. dönem Milletvekili aday adayı olduğunu yazılı görsel ve sosyal medyada açıkladı. 

 

 

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi,Sağlık Bilimleri Enstitüsü F. Toksikoloji Ana Bilim Dalı, Yrd. Doç.Dr. Celalettin Semih Kunak, Giresun Milliyetçi Harekât Partisi aday adayı oldu. 2008 yılında ilk defa kurulan Giresun Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılığı, Giresun Göğüs Hastanesi’nde 2 yıl Başhekim Yardımcılığı ve Giresun da yine bir ilk olan Eğitimde bilim uygulamaları yapılacak olan Özel Liman Temel Lisesi’nin kurucusu Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak MHP Milletvekili aday adayı. 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinde dilekçesini ve başvurusunu yaptığı öğrenilen Kunak, dilekçe belgesinin alındı belgesi sosyal medya alanlarında yerini aldı. Yardımcı Doçent Doktor Semih Kunak Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim İşleri Kayıt Kabul birimine şahsen müracaatı yaptığı ve ardından hemen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve eski Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın ile birlikte objektiflerin karşısına geçtiği görüldü.

 

 

Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak’ın oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu objektiflere yansıdı. Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Giresun Milletvekili Aday Adayı Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak bu doğrultuda da ziyaretlere başladığı görüldü. bulancakhaber.net olarak 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan dönem milletvekili seçimlerinde evli ve iki çocuk babası Semih Kunak’ a başarılar dileriz. 

ETİKETLER : Yrd. Doç. Dr. Semih Kunak MHP Milletvekili aday adayı bulancak haber giresun haber bulancak giresun Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü F. Toksikoloji Ana Bilim Dalı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi