Bulancak halkı sahildeki yerine sahip çıkıyor.


Bu haber 2018-05-07 14:13:57 eklenmiş ve 3363 kez görüntülenmiştir.

 

Dündar ve Korkmaz ailesi bahar yağmuru altında Pazar kahvaltısını Bulancak sahilde halk için yapılan oturma gruplarında keyfe dönüştürdüler.  

 

 

Semaverde çay yapıp, semaver buharıyla yumurta hazırlayan aile Karadeniz sahil boyunca en uzun sahile sahip çıktılar. Bir zamanlar Türkiye’nin en uzun İskele manzara eşliğinde Pazar kahvaltısını yapan aile ansızın yağan bahar yağmuru altında unutamayacak bir gün geçirdiler. Hava şartlarına hazırlıklı olan aile yanında getirdikleri naylonu halkın oturma alanı olarak yapılan oturma grubunun etrafına sararak bahar yağmurunu eğlenceye dönüştürdüler. Dündar ve Korkmaz ailelerinin  unutamayacakları Pazar kahvaltısına bulancakhaber.net’de davet edildi. Karadeniz'in en uzun sahili olan Bulancak ilçesinin önünde Bahar yağmuru altında keyifli saatler geçiren Dündar ve Korkmaz aileleri bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdılar. Karadeniz boylu boyunca uzanan İskele manzarası eşliğinde, hava alanına inen kalkan uçaklar görüntüsünde gerçekleşen kahvaltı semaverle yapılan çayla bir başka güzel geçtiği görüldü. Bulancak genelinde hafta sonları birçok aile bu şekilde kahvaltı yaptığı sahil alanında halkın oturma gruplarının çoğalması ve bakımdan geçmesi bekleniyor. Özellikle bu alanların belirli aralıklarla çeşmelerin ve tuvaletlerin yapılması ticari zihniyetten uzak halka açık alanların çoğalması bekleniyor.

 

 

bulancakhaber.net olarak ta bizlerde birçok defa aile olarak termosa çay hazırlayıp kahvaltı yaptığımız bu alanlarda özellikle gece bu alanı kullananların temiz bırakmalarını istiyoruz. Hiç olmazsa oturma guruplarının hemen yanı başında ki çöp kutularına yedikleri içtikleri boş çöp atıklarını bırakmalarını diliyoruz.  Önümüzde ki günlerde özellikle ramazan ayı içinde iftar yemeklerinin de burada keyfe dönüşeceğini biliyor sahilimize sahip çıkmaya davet ediyoruz.

ETİKETLER : Bulancak halkı sahildeki yerine sahip çıkıyor Dündar ve Korkmaz ailesi bahar yağmuru altında Pazar kahvaltısını Bulancak sahilde halk için yapılan oturma gruplarında keyfe dönüştürdüler bulancak haber g
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi