Eğlence Sektörü dinamikliği ve finansı ile TİBOR’da buluştu.


Bu haber 2018-05-04 12:48:41 eklenmiş ve 2856 kez görüntülenmiştir.

 

Yiyecek-içecek ve eğlence sektörünün duayenleri sektörün bir numaralı isimleri Hasan Demirkaya ve Metin Kesik TİBOR’u devraldı.

 

Giresun merkez ve bölgemizde Yiyecek, içecek ve eğlence sektörünün bir numaralı ismi Hasan Demirkaya ile Bulancaklı İş adamı Metin Kesik’in Giresun’da marka olan TİBOR’u devralarak farklı ve farkındalıklarını bir kez daha ortaya koydular. Eğlence sektöründe uzun yıllar İşletme Müdürlüğü yapan Giresun’un ve sektöründe adının ve kişiliği ile öne çıkan güzel insan Hasan Demirkaya Bulancaklı İş adamı Metin Kesik ile birlikte Giresun’un vitrini ve ismi olan TİBOR’da birlikte olmaya karar verdiler. Bölgemizde uzun yıllar TİBOR adıyla hizmet veren adreste artık bundan sonra Bulancaklı genç girişimci ve iş adamına teslim edildi. Karakaya ve Kesik yeme içme sektörünün en çok girişimci alan sektörlerin başında gelen sadece Giresun bölgesinde ki insanlara değil “Türkiye’de yiyecek, içecek ve eğlence sektörünün geleceği” ana temasıyla düzenlenen toplantının moderatörlüğünü yapacaklarını açıkladılar. Dünyayı keşfetmenin en güzel yollarından biri de dünya mutfaklarını ve farklı tarzları denemekten geçtiğini açıklayan ve bu yönde vizyon ve misyonu bulunan sektörün bir numaralı ismi Hasan Demirkaya kaliteli bir yemek ve eğlence kültürü etrafında birleştirebilmek için restorancılık anlamında İş adamı Metin Kesik ile birlikte olduğunu açıkladı.

 

 

Günümüzde restoran işletmeciliğinin sektördeki en prestijli meslekler kategorisine girmeyi hedeflediklerini söyleyen Demirkaya ve Kesik bulancakhaber.net’e konuştu. Demirkaya ve Kesik, “Yiyecek içecek sektörü yapısı gereği çılgın, dinamik ve bir o kadar da eğlenceli bir sektör. Sürekli yaratıcılığa ve gelişime açık olmasının yanında ciddi bir finans kontrolü de gerektiriyor. Bu düşüncelerle sektörün dinamikliği ve eğlenceyi yönetecek ciddi finans sağlayacak iki düşünceyi birleştirdik. Giresun’un markası olan TİBOR çatısı altında bir araya gelmenin heyecanı içindeyiz. Bölgemize hayırlı uğurlu olsun” dediler.

 

ETİKETLER : Eğlence Sektörü dinamikliği ve finansı ile TİBOR’da buluştu TİBOR bulancak haber giresun haber metin kesik hasan demirkaya
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi