Belediyenin yolu kapalı tutması, akıllara soru işareti getirdi.


Bu haber 2018-05-02 10:48:12 eklenmiş ve 2610 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde ki, Şehit Bahtiyar Aydın Caddesi girişinde Bulancak Lisesi önünde ki yan yolu 2-3 aydan bu yana moloz yığını ile kapalı tutuyor.

 

Ballıca Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi Bulancak Lisesi önünde ki yan yolun her iki girişine moloz dökerek kapatan ve yaklaşık 2-3 aydan bu yana kullanılmasına müsaade etmeyen Bulancak Belediye Başkanlığı bu yolu kasıtlı mı kapatıyor dedirtti.  Ballıca Mahallesinin ana girişi olan ve okul yollarının ana girişi konumunda olan Şehit Bahtiyar Aydın Caddesi Bulancak Giresun Dolmuş araçlarının bekleme alanı gibi olmuş durumda.  Bölge halkının ve özellikle bu konuda Giresun Bulancak Dolmuş araçlarının da sıkıntı çektiği bu yol daraltılırken Bulancak Lisesinin hemen önünde ki diğer yolun özellikle girişine ve çıkışına moloz dökülerek kapalı tutulması kafaları karıştırdı.  Kamu hizmeti veren Bulancak Giresun dolmuş araçları için Bulancak Lisesi önünde ki yan yolun okul tarafına ağaçlara dokunmadan yan duvarın genişleterek kazanılması gerekirken mevcut var olan yolu kapatarak şehir girişi Şehit Bahtiyar Aydın Caddesine dolmuş araçlarının çekilmesine sebep olan zihniyeti kınıyoruz.

 

bulancakhaber.net kamu hizmeti veren dolmuş araçlarının yan yolu kullanmasına kapatan, Bulancak Lisesi önünde yolu aksine genişleterek tek sıra araç parkı göstermeyen Bulancak Belediyesinin mevcut var olan yolu keyfi gibi kapatması akıllara başka soru ve düşünceleri getirdi. Öte yandan Bulancak Sanayi Mahallesi’nden Hükümet Konağı İncüvez Deresi’ne kadar olan yan yolun köprü yanında ki hurdacı önü ve Bulancak Lisesi önünde ki yan yolun açılarak bölge halkının kullanılması bekleniyor.

 

ETİKETLER : Belediyenin yolu kapalı tutması akıllara soru işareti getirdi bulancak haber giresun haber bulancak giresun Ballıca Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi Bulancak Lisesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi