Giresunspor gönüllerin şampiyonu oldu.


Bu haber 2018-04-27 09:00:02 eklenmiş ve 2446 kez görüntülenmiştir.


20 Aralık 2016 tarihinde başarılı bir beyin tümörü ameliyatı geçiren Keşap Fen Lisesi Öğrencisi Giresunlu Furkan Mınak Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan kontrolleri dönüşü kendisine yapılan sürpriz buluşmayla havalara uçtu.

 

Giresun Güzel sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Alparslan Bodur (dayısı) ,Giresun Spor Lisesi’nde derslere giren Giresunspor Yardımcı Antrenörü Hasan Vural’ın yaptığı hazırlamış olduğu bu sürpriz buluşma bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.  Furkan Mınak'ın çok sevdiği Giresunspor’un idmanına katılması ailesini ve kendisini oldukça mutlu ve bir o kadar da heyecanlandırdığı görüldü. 20 Aralık 2016 tarihin de başarılı beyin tümörü ameliyatı geçiren Furkan Mınak sağlık kontrolünden döndüğü, Giresun’a geldiği ilk gün çok sevdiği Giresunspor ile buluşması duygusal ve bir o kadarda unutulmayacak gün olarak hafızlarda yerini aldı.   

 

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ve Yeşil beyazlı futbolcular Furkan Mınak’ın idman öncesi yaptığı ziyaretten oldukça mutlu oldukları görüldü Hayat dolu, okulunda oldukça başarılı olan Furkan Mınak idmana gelirken yanında getirdiği çok sevdiği Giresunspor formasına Yeşil beyazlı futbolcular tek tek imzalarını attılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. 17 yaşında ki Furkan, yeşil sahalardan hayranlık duydukları futbolcuları ilk kez bu kadar yakından görüp sohbet etme şansı yakalaması kendisini çok mutlu ettiği görüldü. Giresunspor hayranı Furkan Mınak Giresunspor tesislerinde idman sahasında ilk olarak Giresunspor Performans Antrenörü Hasan Vural ve Giresunspor Yardımcı Antrenör aynı zamanda alt yapı sorumlusu Hakan Kurt tarafından karşılandı. İdman sahasına gelen sporcularla unutamayacağı dakikalar geçiren ve kendilerinden formasına imza alan Furkan Mınak çok sevdiği futbolcular ve en son Giresunspor Antrenörü Metin Diyadin ile kucaklaşması sohbet etmesi objektiflerimize Giresunspor gönüllerin şampiyonu oldu dedirtti.


bulancakhaber.net’in Giresunspor sevgisini takip ettiği hayranlık duyduğu antrenör ile futbolcularla kucaklaşması unutulmayacak bir an olarak hafızalarımızda yer aldı. Giresunpsor teknik heyet ve futbolcular hafta sonu oynanacak olan Samsunspor maçına Furkan Mınak’ı bu önemli maçta destek olmaya davet ettiler.




 

 

ETİKETLER : Giresunspor gönüllerin şampiyonu oldu 20 Aralık 2016 tarihinde başarılı beyin Giresun Spor Lisesi’nde derslere giren Giresunspor Yardımcı Antrenör Hasan Vural tümörü ameliyatı geçiren Keşap Fen Lisesi Öğ
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi