ÜNCÜ; halkın kapsının açılmasına ÖNCÜ’lük yaptı.


Bu haber 2018-04-25 10:25:06 eklenmiş ve 1463 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak kaymakamı Hamdi Üncü Kemal Ulusu Caddesi üzerinde ki Hükümet Konağı’nın ana giriş kapısını halka açtı.

 

 

bulancakhaber.net’in birçok defa kaleme aldığı ve daha önceki Bulancak Kaymakam Tayfun Elbasan döneminde kapatılan Modern yapısı ile övündüğümüz kamu hizmeti veren Hükümet Konağı’nın ön kapısını yeni Kaymakam Hamdi Üncü ’nün öncülüğünde hizmete açtı. Halkın kapısını halkın hizmetine sundu.  

 

 

Hükümet Konağı ana giriş kapısı resmi araçlara ve protokol hizmeti vereceğini bu nedenle araçlarıyla gelen vatandaşlarımızın hemen yan taraftaki boş alana ya da arka tarafa araçlarını park etmeleri gerekmektedir. Bölge halkının Mustafa Kemal Ulusu Caddesi üzerinde ki ana giriş kapısı engelli ve çocuk arabaları ile Hükümet konağına gelenlerin rahatça kullanacağı rampa ve sensorlu kapısı ile daha güvenilir daha rahat gireceği açıkça görülmektedir. Mustafa Kemal Ulusu Caddesi üzerinde ki Hükümet Konağı binasının ana giriş kapısında araç kontrol yeri, ana girişte Polis kontrol odası yapıldığı önümüzde ki günlerde tam kapasiteli kontrollü bir şekilde ana giriş kapısının kullanılacağı objektiflerimize yansıdı. Hükümet Konağı’nın ana giriş kapısının açılması Bulancak halkına gösterilen bir saygı olarak görülmüştür. Bu nedenle yeni Bulancak kaymakamı Hamdi Üncü’yü bu doğru olan çalışmaya öncülük yaptığı için Bulancak halkı adına bulancakhaber.net olarak takdir ve tebrik ediyoruz.

 

 

bulancakhaber.net Hükümet Konağı’nın bulunduğu Mustafa Kemal Ulusu Caddesi, Hükümet Konağı ve Bulancak İlçe Stadyum yön levhalarının yenilenerek hizmete girmesini bekliyoruz. Bulancakspor ve aynı şekilde Fatsa, Ünye ve Çarşamba ilçelerini 3. Lige çıkaran, 34. Dönem Futbol Federasyonu Başkanı ve Gazeteci Yazar Mustafa Kemal Ulusu Bulancak Belediye Meclisi tarafından alınan kararla kendisini ölümsüzleştirmek adına Stadyum Caddesi’nin adı Kemal Ulusu Caddesi verildiğini bir kez daha hatırlatmak isteriz. Aynı dönemde 3. Lige çıkmasında büyük payı olan İlçemizin yetiştirdiği futbolcu, spor camiasının sevilen ismi rahmetli Cumhur Alan adının da bu duygu ve sevgiyle İlçe Stadyumuna verilmesinin Bulancak halkı adına talep ediyoruz.

 

 

 

ETİKETLER : ÜNCÜ ; halkın kapsının açılmasına ÖNCÜ’lük yaptı bulancak haber giresun haber bulancak giresun hamdi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi