En güzel 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı onlar kutladı.


Bu haber 2018-04-24 13:43:07 eklenmiş ve 1695 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak şehir merkezinde kurulan ve çalışmalarıyla adından oldukça söz ettiren Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında farkındalık yarattı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bulancak’ta da her okulun bahçesinde yapılan çeşitli okul etkinlikleri ile devam etti. Çocuk Bayramı haftası içinde Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 75 Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonu’nda yaptığı etkinlikle bir başka güzel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, savaş yıllarında öksüz ve yetim kalan çocuklara moral vermek, öksüz ve yetim çocukların sevinmelerini sağlamak için 23 Nisan tarihinde bahar şenliği havasında kutlamalar düzenleyerek bu önemli güne Çocuk Bayramı ismi verdiği bayramda Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi çocukları alabildiğince eğlendi.  Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan ettiği bu özel ve Dünya da tek olan Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlayan Rehabilitasyon Merkezi dikkatlerimizden kaçmadı. Programa Bulancak Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Efendi Altun ve davetlilerin katıldığı görüldü.  Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Gülten Gürsoy ve Rehabilitasyon öğretmenlerinin önderliğinde hazırlanan program Dünya da tek çocuk Bayramı olma ayrıcalığını yaşadılar ve yaşattılar.  

 

Güldeniz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Gülten Gürsoy bulancakhaber.net’e yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirdiğimiz etkinlikte çocuklarımız kadar bizlerde mutluyduk. Hep birlikte şeker gibi tatlı bir gün geçirmenin heyecanını alabildiğince yaşadık. Hepimiz çok mutlu olduk.  Çocuk Bayramında kurum çocuklarımızın ve her birimizin mutluluğu görülmeye değerdi” dedi. 

 

 

ETİKETLER : En güzel 23 Nisan Çocuk Bayramı onlar kutladı Bulancak Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürü Efendi Altun bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi