Bayanlar memurlar “PAYİDAR” Cafe Balık Restaurant ’ta


Bu haber 2018-04-20 10:00:55 eklenmiş ve 2419 kez görüntülenmiştir.

 

Sonsuza değin yaşayacak olan, ölümsüz, kalımlı anlamına gelen “PAYİDAR” Cafe Balık Restaurant bu hafta içinde Bulancak’ta bulunan kamu dairelerinde çalışan bayanların esnafa tam destek vermesi ve dayanışması objektiflerimize yansıdı.

 

 

Unutamayacağınız damak lezzetini Dünya mutfağıyla birlikte sunan “PAYİDAR” Cafe Balık Restaurant’ı hem dünya mutfağıyla tanışmak hem de esnafa destek amaçlı toplu öğlen yemeğinde gelen hanımefendiler objektiflerimize böyle yansıdı.  Hükümet Konağı’nda, Belediye Başkanlığı binasında ve özel sektörde işlerinin başında olan güzel hanımefendiler öğle yemeğinde lezzetli saatlerle birlikte buluştular. Şehir merkezinde yürüme mesafesinde bulunan “PAYİDAR” Cafe Balık Restaurant işletme sahiplerinin ağırladığı hanımefendiler oldukça memnun ve mutlu bir öğle yemeğini sohbete ve lezzete dönüştürdüler.

 

Kendisini mesleğinde 25 yıldan bu yana içinde olarak yetiştirmiş dünya mutfağıyla bilgisine bilgi katmış şef aşçı unvanına yükselmiş Hüseyin Karadeniz ve iş ortağı güzel insan Mehmet Gedikali ile birlikte bölge halkına hizmet vermenin ayrıcalığını yaşadıklarını belirttiler. Ayrıca Bulancak genelinde resmi dairelerde bulunan hanımefendilerin iş yerini tercih etmesi destek olması en önemlisi de kendilerine Dünya mutfağından lezzetler sunmasına fırsat verdikleri için bulancakhaber.net aracılığı ile teşekkür ettiler.

 

     

 

“PAYİDAR Cafe Balık Restaurant”  işletme sahipleri Hüseyin Karadeniz ve Mehmet Gedikali Fatih Caddesi üzerinde hem kapalı hem de açık alanı ile bölge halkına yöresel ve özel dünya mutfağından işletme sahibi şef aşçı tarafından hizmet veriliyor. Kendine has hazırlanan başka bir yerde bulamayacağınız lezzeti müşterileriyle haftanın her günü güler yüzlü iş ortağı Mehmet Gedikali ’nin sıcak samimi sunumu ile gece geç saatlere dek Bulancak ve bölge halkına nezih bir ortamda sunmanın huzuru ve mutluluğu içinde olduklarını açıkladılar.  

 

 

 

 


ETİKETLER : Bayanlar memurlar PAYİDAR Cafe Balık Restaurant bulancak haber giresun mehmet gedikali hüseyin karadeniz
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi