Hakan TÜRKER'in BASIN AÇIKLAMASI


Bu haber 2018-04-18 12:41:25 eklenmiş ve 2139 kez görüntülenmiştir.

 

Merkez ilçe örgütü olarak halkımızla birlikte olmaya, onları bire bir yaşadıkları ev ve iş yerlerinde ziyaret ederek, hem şehrimizle hem de kendileri ile ilgili sorunlarına, mutluluklarına ortak olmaya devam ediyoruz.  Her bir insanımıza ulaşarak, şehrimizin gelişim ve değişimine katkı sağlayacak değerlendirmeleri yerinde gerçekleştiriyoruz. Bir akşam üzeri de işlerinden evlerine dönen Sel Değirmeni mahallesi Stad Park evlerinde yaşayan hemşerilerimizi ziyaret ettik.

      Kapılarını çalıp misafir olduğumuz her bir ev ve iş yerinde başta ekonomik sıkıntılar ile boğuşmakta olan insanlarımız ile karşılaşıyoruz. Kapılarını bizlere açan aile sakinleri geçinmekte zorlandıklarını, pazarda değişen sebze meyve fiyatlarından, aşlarını kaynattıkları tüp fiyatlarına, kış aylarında ki kömür ihtiyaçlarının dövize bağlı oynaklığı ve yüksekliğinden, çocuklarının karşılamaya zorlandıkları eğitim masraflarından sağlık giderlerine ,kredi kartlarından bireysel kredilerine ve bankalara ödemek zorunda kaldıkları faizlerden isyan edercesine yakınır durumdalar.

     Ekonomimiz coşuyor, ekonomik olarak dünya öcüsüyüz, ekonomik rakamlar çok iyiyi işaret ediyor açıklamalarını şaşkınlıkla dinlediklerini ifade eden halkımız, dünya bizimle ekonomik olarak oynuyor yalanını da artık ciddiye almadıklarını ifade ediyorlar. Başta Ohal olmak üzere, Akp iktidarına faturayı kesen halkımız, açık açık sandığı beklediklerini, bu halin içinden çıkmanın tek yolunun kan değişikliği olduğunu, başta ekonomik olarak kendi yanlarında duracak parti programlarını, söylemlerini ve özellikle CHP’yi  ve çizgimizi çok sıkı takip ettiklerini belirtiyorlar. Enflasyonun kemiğe dayandığı, işsizliğin çift haneli rakamlara demir attığı, sadece son bir yılda TL’nin dolar karşısında ekonomimizi top yekün alt üst edecek derecede değer kaybettiği ve halkın satın alım gücünün ciddi anlamda düştüğü bir ortamda ‘ekonominin coştuğu’ ya da ‘ekonomide peş peşe güzel haberler alındığı’ yönündeki iddiaları tam bir ‘deli saçması’ olarak değerlendiriyorlar.

      Yerel yönetimlerde Akp temsilcilerinin açıklamalarını siyasi gelecek kaygısı ve hedefi doğrultusunda gerçekleştirildiğinin bariz olduğunu, iki dönemdir her yönü ile takdir ettikleri ve destekledikleri  çalışkan, güvenilir, kendileri ile iç içe Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun yine yanlarında olduklarını, hatta üçüncü döneminde ilk iki dönemine göre daha fazla desteğe ulaşarak, önümüzdeki seçimlerde kuvvetle muhtemel değişeceğine inandıkları  Akp  iktidarının baskısından kurtulup, iktidar belediye başkanı sorumluluğunu da en iyi şekilde kullanacak birisi olarak yoluna devam edeceğini belirtiyorlar.

       Belediyemizce gerçekleştirilen, çocukların için büyük tehlike arz eden korkuluk bariyer ve çevre düzenlemeleri, gelecek oyun grubu ile kullanıma açılacak çocuk parkı, asfalt ve yol güzergahında yapılan çalışmalar içinde teşekkürlerini sunan site sakinleri, büyük bir problem olan ve ihalesinin yapıldığını duyduğumuz su deposu ve akabinde yapılacak çalışmalar sonucunda, su kesintisi, yetersizliği sıkıntısı sorunumuzda çözülüyor, her şey için teşekkür ederiz ifadelerini kullandılar.

     Kendilerinin sadece seçim dönemlerinde hatırlandığını, onun dışında iktidarın hiçbir yerel ve genel yetkililerinin yanlarında olmadığını, ulaşamadıklarını, bu samimiyet ve ziyaretlerden dolayı da memnuniyetlerini belirttiler.

                                                                                                                                             Hakan TÜRKER

                                                                                                                                CHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI

 

 

ETİKETLER : Hakan TÜRKER'in BASIN AÇIKLAMASI bulancak haber giresun haber bulancak giresun hakan türker CHP Merkez ilçe başkanı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi