Böylesi söyleşilere ihtiyacımız var?


Bu haber 2018-04-12 12:33:47 eklenmiş ve 1849 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Kaymakamlığı onayı ile Bulancak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde şahane bir söyleşi gerçekleşti.

 

 

Bulancak Okuyor Projesi finali 11 Nisan 2018 Çarşamba günü Bulancak Okuyor Projesi kapsamında velilere okutulan Geliştiren Anne-Baba kitabı yazarı Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu katılımı ile gerçekleştirildi. Bulancak’ta yapılan söyleşilerin en renklisi ve en heyecan veren olarak görülen söyleşide projenin finali olarak ilçemize getirilen Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu oldu. Projenin finalinde ilk olarak saat 10.30 da Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonun da öğretmen ve velilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Bulancak kaymakamı Hamdi Üncü, Giresun il Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve çok sayıda eğitimcinin katıldığı söyleşide proje koordinatör öğretmeni Tülin Karakılıç Turan 'in proje serüvenini tanıtmasıyla başladı. Daha sonra kürsüye sabırsızlıkla beklenen Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu çağırıldı. Büyük bir coşkuyla söyleşiye katılan öğretmen ve velilerin unutamayacakları saatlerin geçtiği ilk söyleşi bir kitap okumuşçasına dinledikleri bir söyleşi niteliği taşıdığı görüldü. Söyleşinin ilk bölümü gerçekleşen Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonu’nda Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu böylesi değerli bir arsayı eğitime bağışlayan Ülke ve İlçe ekonomisine katkı sağlayan Fatoğlu ailesini Ahmet Fatoğlu Başta olmak üzere tebrik etti.  Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu’nun Rahmetli Ahmet Fatoğlu’nu ve ailesini saygıyla anması büyük bir nezaket ve incelik olarak dile getirildi.

 

 

Söyleşinin ikinci bölümünde ise Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu Bulancak İmam Hatip Ortaokulu’nda veli söyleşisi gerçekleştirdi. Program içinde ilçedeki okullarda kitap okuma yarışmasında dereceye giren ve birinci olan velilere ödülleri protokol ile birlikte takdim edildi. Bura da bir söyleşi gerçekleştiren Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu söyleşi sonunda velilerin sorularına cevap verdi. Büyük ilgi gösterilen her iki söyleşide Prof. Dr. Doğan Cüceloğlu kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldığı görüldü. Prof. Dr. Cüceloğlu projeyi hayata geçiren başta onaylayan ilçe Kaymakamı Hamdi Üncü,  Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, proje koordinatörü Tülin Karakılıç Turan, Projenin koordinatör Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu olmak üzere tüm öğretmen ve velilerimize çok teşekkür etti.

 

Son olarak Bulancak İlçe kaymakamlığı onayı ile gerçekleşen söyleşide ilçe Kaymakamı Hamdi Üncü, “kısa zamanda başarıya ulaşan bu ve buna benzer projelerin orta ve uzun vadeli projelerle devam edeceğini” söyledi.

 

 

ETİKETLER : Böylesi söyleşilere ihtiyacımız var ? Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kaymakamı Hamdi Üncü Giresun il Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt Bulancak İlçe Milli Eğitim müdürü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi