Atık malzemeler minik ellerde hayat buldu.


Bu haber 2018-04-02 08:59:33 eklenmiş ve 2455 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Özel Elma Şekeri Kreş ve Gündüz Bakımevi Küçük Kaşiflerin Yaratıcı Hayallerini proje ve resim adı altında atık malzemelerle yaptıkları birbirinden güzel çalışmalarla sergide buluşturdular.  



Elma Şekeri kreşinin hazırladığı ve her sene geleneksel bir çalışama olan proje ve Resim Sergisi görülmeye değer bir çalışma olarak karşımıza çıktı. Büyük bir özen ve büyük bir ilgiyle hazırlanan yaşadığımız bölgeyi canlandıran minik kreş çocuklarının yaptığı Gölgeler ve Hayaller adı altında tam bir festival havasında gerçekleşti.  Kurucusu Nuriye Peker’in ev sahipliğinde bir hafta içinde gece geç saatlere kadar minik çocukların hazırladığı eserler kısa bir zaman diliminde görücüye çıktığı görüldü. Bulancak ilçesinde sergi salonu olmadığı için kreş de eğitimi etkilemeyecek şekilde hafta sonu hazırlanan sergi velilere ve bölge halkının beğenisine çıkartılar. Serginin açılışını Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen ile velilerin katılımı ile açıldı. Bulancak Özel Elma Şekeri Kreşi minik öğrencilerinin yıl boyunca kazandıkları becerilerinin yanı sıra yeteneklerini de sergilediği hayalleriyle süslendiği birbirinden güzel hazırladıkları el becerileri görülmeye değer bir etkinlik olarak gösterildi. Özelikle hayallerin gün ışığına çıktığı sergide minik öğrencilerin bilimsel merakı ve üretkenlik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen çalışmaları bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

bulancakhaber.net olarak ilçemizde sergi salonunun olmaması nedeni ile böylesi bir çalışmanın 3-4 saatlik bir gösteriyle bitecek olması bizleri son derece üzmüştür. Eğitim ve öğretime çocuk gelişimine önem veren kurucu Nuriye Peker’in özverili bir hafta boyu hazırladıkları bu çalışmalarını takdir ediyoruz. Yetkilileri böylesi çalışmaları bölge halkına sunacağı salonların hazırlamasını diliyoruz.

 

 

ETİKETLER : Atık malzemeler minik ellerde hayat buldu Bulancak bulancak haber giresun haber İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen Özel Elma Şekeri Kreş Gündüz Bakımevi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer BİLİM VE TEKNOLOJİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi