Örnek aldı, azmetti, çizgisinden ödün vermedi.


Bu haber 2018-03-29 10:07:13 eklenmiş ve 2028 kez görüntülenmiştir.

1962 Tarihinde kurulan ve ilk Başkanlığını Şakir Patar’ın yaptığı Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifine 1963’de 2. Başkan olan Hüseyin Çağlayan’ın oğlu 1987’de hizmetli olarak girdiği Esnaf kefalettin çatısı altında bulunan Esnaf Odası 2018 seçimlerinde Fatih Çağlayan yönetimine seçildi. 

 

1987’de Hizmetli girdiği kooperatifin 2018 seçimlerinde yönetim kuruluna seçilen ilçemizin sevilen ailelerinden ve sevilen şahsiyet Fatih Çağlayan örnek aldığı babası Hüseyin Çağlayan ve Murat Cürgül’ ün çizdiği bu yolda azmetti, ilke edindi dik durdu hizmetli girdiği 32 yıldan bu yana çalıştığı odanın yönetime seçildi. 

 

 

bulancakhaber.net’in takip ettiği seçimlerde 55 yıldan bu yana kesintisiz Başkan olarak hizmet veren ve bir çizgi sunan Murat Cürgül’ ün 1987 yılında hizmetli olarak aldığı ve bu zaman kadar Cürgül’ ün oda ile ilgili her platforma da yanında bir kol mesafesinde kesintisiz 32 yıl kooperatife ve Başkan Cürgül’ e hizmet verdi.  Bulancak Esnaf Odası seçimlerinde hizmetli olarak girdiği odanın 2018 seçimlerinde yönetime seçilen Fatih Çağlayan’ı bu azminden dolayı tebrik ediyoruz.   

 

 

Bulancak’ın ilk Belediye Başkanlarından ve aynı şekilde ilkler arasında Bulancak Esnaf Kefalet ve Esnaf Odası Başkanlığını yapmış olan Hüseyin Çağlayan’ın oğlu Fatih Çağlayan’ın hizmetli olarak girdiği kooperatifte yönetim kuruluna seçilmesi azmin ve kendisine örnek aldığı babası Hüseyin çağlayan ve Murat Cürgül örnek göstermiştir. Çizgisinden ve doğru bildiği ilkeli ve dik durmanın başarının öyküsüdür.  Bu başarı burada da bitmeyecektir...


ETİKETLER : Örnek aldı azmetti çizgisinden ödün vermedi hüseyin çağlayan murat cürgül fatih bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi