Keşke; CAMİ TUVALETLERİ PARASIZ.


Bu haber 2018-03-26 11:55:20 eklenmiş ve 1835 kez görüntülenmiştir.

 

Peygamber (a.s.)’ın “Temizlik imandan gelir” sözü İslam’ın temizliğe önem verdiği ve ahlaki ve hukuki değerler ortaya koyduğunun bir ispatıdır. Bu konuda AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Giresun AKP’nin 6. olağan genel kurul toplantısında tuvaletlerin önemine bir kez daha değindi.

 

 

 

 

Bunun en son örneğini de Giresun’a gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.  Geçen hafta içinde bulancakhaber.net’in bu konuyu ela aldığı Cami ile benzin istasyonlarının tuvaletlerinin ücretsiz ve söz gelişi bal dök yala gerçeğini siz değerli okuyucularımızla paylaşmıştık.  25 Mart Pazar günü ilimiz Giresun’a gelen AKP’ın Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da tam da bu nokta da konuşmasında tuvalet örneği vermesi bu konunun ne kadar önemli olduğunu açıkça bir defa daha ortaya çıkartmıştır. O günkü yazımız da ( http://www.bulancakhaber.net/haber/3926/resmi-daireler-ve-camiler-benzin-istasyonlarini-ornek-almalidir.html) resmi dairelerde sadece personellerin her katta özel olarak anahtarla açtığı tuvaletleri belirtmiş namaza giden cemaatten para karşılığında cami tuvaletlerini kullandırmaları ve tuvalet girişine para alacak nöbetçi bırakan zihniyeti siz değerli okuyucularımızın dikkatine sunmuştuk. İslam’ın şartı olan ve Peygamber (a.s.)’ın “Temizlik imandan gelir” sözlerinin ne kadar ve nasıl sahip çıktığımızı ortaya koymuştuk. Bu günlerin öncesinde ve sonrasında özellikle AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Giresun ili AKP’nin 6.olağan kongresinde tuvaletlerin önemine değinmesi ve özellikle parasal olarak altı sıfır atmasından dolayı övündüğünü görmek bizleri son derece heyecanlandırmıştır. Keşke sözlerinin sonunda bir de siz “BUNDAN SONRA TÜM YURTTA CAMİ TUVALETLERİ PARASIZ” demiş olsaydı.

 

 

İşte o zaman şu anda ki sosyal medya alanında ve tüm yazılı ve görsel basın alanında Giresun kongresi çok daha farklı konuşulur olurdu.

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Keşke ; CAMİ TUVALETLERİ PARASIZ bulancak haber giresun haber bulancak giresun AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi