18 Mart coşku ve bir o kadar güzel hazırlanan programla kutlandı.


Bu haber 2018-03-19 08:29:01 eklenmiş ve 1553 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Kaymakamlığı ve Bulancak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı coşkulu ve bir o kadar da güzel hazırlanan programla ilçemiz Bulancak’ ta gerçekleşti. 

 

Yurt genelinde kutlanan 18 Mart Şehitleri anma programı Pazar günü saat 09.30’da Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. İlk olarak Bulancak kaymakamı Hamdi Üncü Kaymakamlık çelenk'ını Atatürk Anıtına bıraktı. Bulancak Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Sema Balıca’nın sunduğu program Saygı duruşu ve aynı okul öğretmenlerinden Müzik Öğretmeni Neslihan Gümüş’ün eşliğinde İstiklal marşımızın hep bir ağızdan okunmasıyla devam etti. Cumhuriyet Meydanın da ki törende günün anlam ve önemine binaen konuşan Bulancak Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanı Personeli Jandarma Üsteğmen bir konuşma yaparak meydanda ki program sona erdi.  

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma çelenklerin Atatürk büstü programı tamamlandıktan sonra program akışının bir diğer bölümünü sunmak için Bulancak 75 Yıl İlçe Halk Kütüphanesi Salonu’na hep birlikte geçildi. Burada ki, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı ve Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü vesilesiyle Çanakkale’de savaşan askerlerin o gün ki yemek menüsünde olan üzüm hoşafını fuaye alanında programa katılan protokole ve bölge halkına ikram ettiler. Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi’nin oldukça iyi hazırlandığı program öncesinde günün anlam ve önemine binaen okulun Tarih Öğretmeni Süleyman Ataseven bir konuşma yaptı. Daha sonra program akışına göre 18 Mart Çanakkale Zaferi gününü anlatan slayt gösterisi, öğrencilerin özenle hazırladıkları ve sundukları oretorya, skeçlerle ve bir birinden güzel sunumlarla öğrencilerin mest ettiği şiirlerin okunmasıyla devam etti. 

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programının son bölümünde ise Bulancak kaymakamı Hamdi Üncü’nün hafta dolayısıyla gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri kucaklayan büyük bir sevgi gösteren tebrik etmesiyle tamamlandı. 

 

 

 

 


ETİKETLER : 18 Mart coşku ve bir o kadar güzel hazırlanan programla kutlandı 18 Mart kaymakamı Hamdi Üncü Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma programı bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi