Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü göreve başladı.


Bu haber 2018-03-17 12:07:48 eklenmiş ve 3391 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Kaymakamlığına Tekirdağ Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü geldi.

 

1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete de yayınlanan kararname ile Bulancak Kaymakamlığı görevine Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge getirilmiş,  çok kısa bir görev tamamlayarak 657 sayılı Kanunun 68/B ve 76.ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2.nci maddesi gereğince 1.inci derece kadrolu Mülkiye Müfettişi olarak ilçemizden ayrılmıştı.

 

Bu doğrultuda bulancakhaber.net olarak bölge halkının düşüncesi doğrultusunda Bulancak ilçesine yeni atanan Kaymakamımızın yasalar gereği en uzun zaman da kalmasını diliyoruz.

 

bulancakhaber.net olarak yeni Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’den diğer gelen kaymakamlarımız gibi her gelen ve bir türlü gerçekleşmeyen sorunlarımızı kısaca belirtmek istiyoruz.

 

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’den;

Bulancak Hükümet Konağı’nın ana girişi kapsının Bulancak ve bölge halkına sürekli kullanılmak üzere açacağını umut ediyoruz.  Bölge halkını binanın ön kapısı varken arka kapısından girmesine son vereceğini umut ediyoruz.

Ayrıca bir diğer önemli sorunumuz olan Türkiye genelinde 6 il merkezinden daha büyük olduğunu buna rağmen Bulancak nüfusunun çoğaltmak isteyenlerin bu gün 50 Bin’e yakın nüfusu olan ilçemizde Emniyet güçlerinin sayısını belirtmek istemiyoruz. Bu sayının çoğaltılmasını ve Sanayi Bölgesi’nde de Emniyet birimi şubesinin olmasını istiyoruz.

İlçe Trafiğinin yeniden ele alınarak düzenlenmesini ve trafik yön levhaları tek yön olan yolların tekrar gözden geçirilmesini diliyoruz. Özellikle Atatürk Caddesi’nin Bulancak şehir merkezine giriş ve çıkış olarak yeniden düzeltilmesini çok önemli olduğunu bildiriyoruz. 

 

Tüm bu sorunlardan sonra Bulancak ilçesine yeni atanan Tekirdağ Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü’ye ilçemize hoş geldiniz diyoruz.  

Hamdi Üncü;

02.12.1977 tarihinde İstanbul'un Fatih İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde başladığı üniversite öğrenimini 1999 yılında tamamladı. 2000 yılı Mayıs ayında Kastamonu Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Edirne-Süloğlu, Rize Derepazarı Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği'nde Kamu Diplomasisi kursunu başarıyla tamamladı. Evli ve 2 kız babası

 

 Yeni Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’ye bulancakhaber.net olarak başarılarının devamını diliyoruz.

 

ETİKETLER : Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü göreve başladı Tekirdağ Şarköy bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi