BDH Beyin Cerrahi Opr. Dr. Sencer Duman “Mükemmel bir doktor”


Bu haber 2018-03-13 09:15:06 eklenmiş ve 6212 kez görüntülenmiştir.

 

 

Marifet iltifata tabidir. Bir hastanın doktoru için söylenebilecek en güzel söz bu olsa gerek.

 

 

Bulancak Devlet Hastanesi’nde Beyin Cerrahi Opr. Uzm. Dr. Sencer Duman’ın kısa zaman önce göreve başlaması ve akabinde hastaların yeni gelen doktor için sosyal alanda yazdıkları memnuniyetin ötesinde övgü sözleriyle anılması başarısının hiçbir şekilde tesadüf olmadığının göstergesidir. BDH’de hasta ve hasta yakınları tarafından söylenen sözden sadece birkaç tanesini siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz. Hasta’nın sosyal alanda paylaştığı sözler, “Mükemmel bir doktor.  Ameliyat sonrasında çok memnun kaldım. Allah razı olsun. Bir doktor olsa olsa bu kadar iyi olabilir” Bahsi geçen Bulancak Devlet Hastanesi’ne yeni gelen Opr. Dr. için hasta ve hasta yakınının söylemiş olduğu bir ikinci söz siz, “Ben………, yeni ameliyat oldum 6 platin takıldı 3 fıtık alındı ve 2. gün ayağa kalktım. 7 günde taburcu oldum. Bütün ağrılarım son buldu. Doktorum Sencer Duman bey, Giresun'un en iyi beyin ve sinir cerrahisi uzmanı bana göre. Allah uzun sağlıklı ömürler versin her şey için sonsuz teşekkürler” sözleri durduk yere söylenemez. Bulancak halkı ve bölge halkı böylesi doktorlarımız yüceltmesi ve değer göstermesi başarıyı getireceği gibi diğer doktorlarımız da Bulancak ilçesine ahde vefa var düşüncesiyle gelmesine vesile olacaktır.

 

 

bulancakhaber.net olarak hastaların memnuniyetini siz değerli ve bölge halkıyla paylaşmak ve başarının bu şekilde kaçınılmaz olacağını göstermek adına kamuoyu ile paylaşma gereği duyduk. BDH başta Başhekim Uzman Dr. Mehmet Korkmaz olmak üzere, Beyin Cerrahi Opr. Dr. Sencer Duman tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

ETİKETLER : BDH Beyin Cerrahi Opr. Dr. Sencer “Mükemmel bir doktor” BDH başta Başhekim Uzman Dr. Mehmet Korkmaz bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi