bulancakhaber.net çöpte ne buldu.


Bu haber 2018-03-12 17:06:12 eklenmiş ve 4574 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net İhbar hattına gelen bir telefon ile şehir merkezinde ki çöp toplama konteynerinin yanına İstiklal Marşımız ve Atatürk Portresinin atıldığı üzere olay yerine gittiğimiz de poşete konulmuş çerçeveli camlı İstiklal Marşımız ve Atatürk Portremizle karşılaştık.  

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, öğle saatlerinde gelen telefonda yol kenarına çöpe atılmış İstiklal Marşı ve Atatürk Portresi ile karşılaştı. İstiklal Marşı’nın Kabul Edilişinin 97. Yıl Dönümü Kutlamaları gününde yaşanan bu durumun karşısında çöpten aldığı Atatürk Portresini ve İstiklal Marşının çerçevelenmiş yazısını Ofisinin en güzel yerine astı. Yaşar, böylesi bu durum karşısında çok üzüldüğünü belirtti.  Giresun Bulancak ilçesinde 12 Mart 2018 tarihinde saat 14.00 sıralarında bulancakhaber.net İhbar hattına gelen bir telefon ile Bulancak Mahallesi’nde çöp konteynerinde yoldan geçenler tarafından Atatürk portresi ile İstiklal Marşımızın çerçeveli yazısının çöpe atıldığı bu durumu gören duyarlı vatandaşın bulancakhaber.net ihbar hattına bildirip rahatsızlıklarını dile getirdiler.

 

Çöpe atılan Atatürk portresi ile İstiklal Marşımız yazılı çerçevesi miadını doldurmuş olabilir. Bu nedenle kullanılmayıp, imha edilmesi gerekiyordu. Ancak, imhanın çöpe atılarak yapılmaması gerekiyordu. İstiklal Marşı’nın Kabul Edilişinin 97. Yıl Dönümü Kutlamalarının yapıldığı bir günde söz konusu İstiklal Marşımız ile Atatürk portesine hassasiyet göstermeyen kişileri kınıyoruz.

 

 

 

ETİKETLER : bulancakhaber.net çöpte ne buldu bulancak haber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar İstiklal Marşı Kabul Edilişinin 97. Yıl Dönümü bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi