İyi Parti Bulancak İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması


Bu haber 2018-03-01 12:39:01 eklenmiş ve 2126 kez görüntülenmiştir.

 

       İyi parti genel başkanımızın dediği gibi cesurlar hareketi olarak başladı ve cesurlarla devam ediyor. Bu yol çetin, bu yol zorlu bir yol genel merkezimizden başlayarak kuruluşumuz oldukça zorlu bir mücadele sonuncunda gerçekleşmiş ve partimiz,Türk siyasi hayatında yerini almıştır. Her zorluğun üstesinden gelmeyi bilmiş, daha da güçlenmiştir. Halkın büyük bir teveccühü vardır. İyi parti hiçbir siyasi partinin eklentisi ve devamı değildir.

          İyi parti Türkiye’nin partisidir. Türkiye’nin umududur. Kapıları herkese açıktır. Bulancak teşkilatı kurulurken herkes davet edilmiş, her düşünceden kişiler ortak bir çatı altında Türkiye için toplanmıştır.  Bu durum ilçemiz ilimiz ve ülkemiz için sevindiricidir. İnsanlarla yeni siyasi anlayışla yoluna devam edecektir. Bu parti Allah’ın izni ile her olumsuzluğa rağmen başarılı olacaktır.

 Seçimlere katılabilme noktasında hukuki olarak önüne çıkacak tüm engelleri ortadan kaldırmak için çalışmalarını hızlandırmış ve bu çalışmalarının gereği olarak 10 şubat 2018 cumartesi günü Bulancak ilçe teşkilatı olarak 1. Olağan kongresini yapmış asil ve yedekler dahil 55 kişilik yönetim kurulu oluşturulmuştur. İyi partiye üye  olmak bir ayrıcalıktır.Bu ayrıcalık bütün engelleri kişisel istek ve arzuları ikinci planda bırakmayı gerektirir.

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır diyerek bir umut uğruna cesurca çıkılan bu kutlu yolda, birileri ve şahıslar üzerinden siyaset yapmak isteyen arkadaşlarımız, beklentileri karşılanmayınca partiden ve yönetimden istifa yolunu seçmişlerdir.Bu davranışları tasvip etmesek te istifalara saygı duyarız. Ancak bu istifaların hukuki yolu belli olmasına rağmen soysal medya üzerinden duyuru yapmaları hoş karşılanacak bir durum olmadığı hepimizin malumudur.  

Son dönemde sosyal medya ve yerel basında görüldüğü üzere bazı arkadaşlarımızın gönül kırgınlıkları olmuştur.Bu kırgınlıklar partiden istifa ile sonuçlanmıştır. Arkadaşlarımın bu karalarına son derece saygı duyuyorum.Bu arkadaşlarım benim için  kıymetli ve değerli şahsiyetlerdir.Bu davranışlarından dolayı kendilerine hiçbir kırgınlığım olamaz.Gelecekte alan çalışmalarında yine beraber olacağımızı umuyorum.Bu zamana kadar ki çalışmalarından ve katkılarından dolayı kendilerine  teşekkür ederim.Yapılan istifalar yönetim kurulumuz tarafından değerlendirerek karar verilecektir.  

Ben biliyorum ki Allah iyilerin yanında ve iyiler kazanacak hepinizi saygı ile selamlıyorum.

 

ETİKETLER : İyi Parti Bulancak İlçe Başkanlığı Basın Açıklaması merel akşener genel başkan bulancak bulancak haber giresun haber giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi