Müjde; Bulancak Spor Salonu 2023’de yeni nesil gençlere sunulacak


Bu haber 2018-02-26 12:00:03 eklenmiş ve 1733 kez görüntülenmiştir.

Her fırsatta gençlerle övünen Bulancak İlçe yetkilileri gençlere sahip çıkma adına Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'de konuştuklarını söyleseler de bu kapsamda Bulancak Spor Salonu yatırım programı içine alınmadı. Yetkililer değil ama gençler bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Buda gösteriyor ki en erken alınacak yatırım programı 2021, faaliyet ve temel 2022’de atılırsa sen de 2023. Hadi hayırlısı.

 

 

 

Geçen ay içinde Bulancak Belediye Başkanı yerel bir gazetede yaptığı açıklama da Bulancak Kapalı Spor Salonu sorununu Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'ye taşıdığını 4 yıldan bu yana Giresun’un en büyük ilçesi olarak övünülen Bulancak ilçesinin Spor Salonu’nun olmayışını açıklamıştı. Oysa Bulancak Spor Salonun da şampiyonluklar kazanılan ve birçok Türkiye Salon Sporlarına ev sahipliği yapılan Spor Salonu tadilat dolayısıyla yıkılmış 4 yıldan bu yana gençlerin en önemli spor ile rehabiletesi engellenmiştir. Bu durum aynı şekilde bölge halkının da Salon Sporlarından uzaklaştırılmasına neden olmuştur. O günden bu güne Bulancak Spor Salonu için Bulancaklı yetkililer ne taşın altına ellerini ne de konuştukları sözlerin arkasında durmuşlardır. Her ne kadar o gün ki açıklamalarında Bulancak Belediye Başkanı ve beraberinde ki Giresun'un AK Partili Belediye Başkanlarını makamında kabul eden Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli sorunları dinlemişse de Bulancak Spor Salonunu ile ilgili istek ve dileklerini çözüme kavuşturamamıştır.  

 

O gün ki yerel bir gazetede çıkan Belediye Başkanı Recep Yakar’ın açıklamalarını siz değerli bulancakhaber.net okuyucularıyla paylaşıyoruz.

Kaynak; http://www.yildizhaber.com.tr/haber-onceligimiz-bulancak-gencligidir-82223.html

Bu kapsamda Başkan Yakar, Bakan Canikli'ye Bulancak Kapalı Spor Salonunu hakkında gerekenin yapılması için istekte bulundu.

 

Gazetemize konuşan Başkan Yakar, "Sayın Bakanımız ve ilimizin ağabeyi Nurettin Canikli'ye ilçemizdeki gelişmeler ve yatırımlarla ilgili bilgiler aktardık. Geçtiğimiz hafta gazetenizde çıkan Kapalı Spor Salonu haberini de yakından takip ediyorduk. Bu vesile ile sayın bakanımıza bu sorunumuzu ilettik. Sayın bakanımızda Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu inşaatının bir an önce yapılması için gerekli talimatları vererek isteklerimizin yerine getirileceğini söyledi. Dolayısıyla Bulancak gençliğine sahip çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Önceliğimiz Bulancak gençliğidir. Bulancak halkı adına sayın Bakanımız Nurettin Canikli'ye teşekkür ederiz" dedi.

28 Ekim 2017 Tarihli ve 30224 Sayılı Resmî Gazete’de Yayımlanan 11 Ekim 2017 Tarihli ve 2017/10924 Sayılı 2018 Yılı Programının Uygulanması, Koordinasyonu ve İzlenmesi

 

2018 YILI KAMU YATIRIMLARININ SEKTÖRLERE GÖRE DAĞILIMI

 

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/01/20180115M1-1.pdf

ETİKETLER : Müjde ; Bulancak Spor Salonu 2023 yeni nesil gençlere sunulacak Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli Bulancak Belediye Başkanı recep yakar ve beraberinde ki Giresun'un AK Partili Belediye Başkanları bul
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi