Bulancak Gazi Ortaokulu hafızlara kazınmıştır.


Bu haber 2018-02-23 09:49:44 eklenmiş ve 3044 kez görüntülenmiştir.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Giresun / Bulancak Gazi Ortaokulu Öğrencileri Zeytin Dalı Harekâtına katılan kahraman Mehmetçiklerle sınıftan canlı yayın yaparak telefonla konuştular.

 

 

Giresun / Bulancak Gazi Ortaokulu öğrencileri geçen hafta içinde Zeytin Dalı Harekâtına katılan kahraman Mehmetçiklere Mektuplar yazmış ve Fındık göndermişlerdi. Yurt genelinde sevgi gösterisi ve destek amaçlı başlayan Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlatmış olduğu Zeytin Dalı Harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimize yazdıkları mektuplar ve hediye fındıklar Hatay´a ulaştığı ve Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’e teslim edildiği öğrenilmişti. Tüm bunlardan sonra Zeytin Dalı Harekatına Katılan Askerlerimizin Giresun / Bulancak Gazi Ortaokulu’nu telefondan görüntülü aranarak teşekkürü bizzat Mehmetçiklerimizin yaptığı öğrenildi.  Giresun / Bulancak Gazi Ortaokulu öğrencileri geçen haftalarda  Zeytin Dalı Harekatına katılan kahraman askerlerimize mektuplarını ve hediye fındıklarını göndermiş ve mektupları okuyup duygulanan Mehmetçiklerimiz de bu güzel desteklerinden dolayı okulu görüntülü aramışlardır. Mektup ve fındığı alan Mehmetçiklerimizle Okulun idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri yaşamları boyunca unutamayacakları görüntülü telefon konuşması duygusal ve onur edici bir şekilde hafızalarına yerleşmiştir.

 

 

 

Karşılıklı yapılan ve yaşamları boyunca unutulmayacak bu görüntülü telefon görüşme anları objektiflere böyle yansıdı.

  

ETİKETLER : Bulancak Gazi Ortaokulu hafızlara kazınmıştır bulancak haber giresun haber bulancak giresun zeytin dalı mehmetçik
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi