Gözün aydın Keşap, darısı Bulancak ilçesine


Bu haber 2018-02-21 17:40:01 eklenmiş ve 2289 kez görüntülenmiştir.

Kapalı Spor Salonu Keşaplı gençlere 2018 yatırım programına alınması ile ilgili istişarede bulundukları ve önümüzde ki günlerde güzel şeyler olacak sözleriyle müjdelendi.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'ü makamında Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ünziyaret ettiği objektiflere böyle yansıdı. Darısı Giresun’un en büyük ilçesi Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın olmasını diliyoruz. Giresun ilinin en büyük ilçesi Bulancak olmasına rağmen ve halen nüfusunun çoğalması için gayret gösteren yetkililerin köyden farkı olmayan yaşam şartlarıyla ilçe halkına dayatılan Bulancak uzun zamandan bu yana kapalı spor salonundan mahrum bir ilçe olarak tanınıyor. Öte yandan Giresun Keşap ilçesinin Kapalı Spor Salonu’nun 2018 yatırım programına alınması ile ilgili istişare darısı Bulancak’a dedirtti. Bu saatten sonra da çok zor olduğu düşünülen Bulancak Kapalı Spor salonu bir başka bahara kaldı. Oysa daha düne kadar Bulancak’ta var olan mevcut spor salonun da bölgesel Basketbol, Voleybol ve Hentbol müsabakaları ve şampiyonları yapılan ilçe Spor Salonu’nun yerle bir dilmesi tüm salon sporlarını bitirirdi. Oysa 4 yıldan bu yana bir şey yapılmayacağı anlaşılan. Bulancak Spor Salonu gençlerin rehabiletesi için de çok önemli bir unsur olarak gösteriliyordu. Gel gör ki, tüm bunlardan yoksun olan Giresun’un en büyük sözde ilçesi Bulancak Kapalı Spor salonu başka bir bahara mı kaldı?

 

 

Bulancak ilçesinin sosyal ve kültürel açından olduğu kadar sportif alanda da başarılarla ve başarılı sporcularla dolu bir geçmişe sahip olduğunu hatırlatırız. Hatta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizzat kendi el yazısı ile Bulancak Gençlik Spor kulübüne 1933 yılında kaleme aldığı kendi imzalı yazısı halen hafızalarımızda yerini korumaktadır. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Gözün aydın Keşap darısı Bulancak ilçesine mehmet emür recep yakar bulancak haber giresun haber bulancak giresun belediye baakanlığı Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi