bulancakhaber.net Cumhur Alan’ı kabri başında andı.


Bu haber 2018-02-21 14:10:17 eklenmiş ve 2712 kez görüntülenmiştir.

21 Şubat 1997 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden İlçemizin Bölgemizin yetiştirdiği değerli futbolcusu Cumhur Alan’ı bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar kabri başında andı.

 

Kırıkkale yakınlarında trafik kazası geçiren ve o dönemlerde Erzincanspor'da takım kaptanı Vedat Çimen ile futbolcu Cumhur Alan ve yanı sıra yönetici Cengiz Özker’inde kazanın 21. Yıl dönümüzde Bulancaklı Cumhur Alan kabri başında anıldı. O günden bu güne her yıl aramızdan ayrılan Cumhur Alan’ı kabri başında bir kez daha andık. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar 21. ölüm yıl dönümünde arkadaşı Cumhur Alan’ı kabri başında ziyaret ederek dualarla andığı objektiflerimize böyle yansıdı. .

 

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “Bulancak ilçesinde ve bölgemizde böylesi futbolcu değerlerimizi anmak ve spor camiasında vefa göstermek gerekmektedir. Spor camiasında böylesi değerlerimizi yeni nesillere beyefendiliği ve ahlakıyla örnek alınması gereken sporcular olarak göstermek gerekmektedir” dedi.

 

 

ETİKETLER : bulancakhaber.net Cumhur Alan’ı kabri başında andı Erzincanspor takım kaptanı Vedat Çimen ile futbolcu Cumhur Alan ve yanı sıra yönetici Cengiz Özker bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi