Türk Otomotiv Vinçleri İnşaat sektöründe aranan isim oldu.


Bu haber 2018-02-16 13:25:50 eklenmiş ve 2077 kez görüntülenmiştir.

Günümüz iş hayatı rekabetin de etkisiyle tamamen müşterilerin istekleri üzerinden yön veren Bulancak Türk Otomotiv vinçleri inşaat sektöründe aranan isim oldu.

 

 

Türk Otomotiv ve Vinç araçları bölgemizde zamandan ve iş gücünden çok kıza zamanda daha fazla iş yapabilmek ve zamanla yarışmak adına inşaat sektöründe yerini aldığı görüldü. Vinç sayısını çoğaltan ve bölgemizde kaliteli hizmeti daha hızlı sağlamak adına sektöründe 1 numara olan Türk Otomotiv inşaat sektöründe de ben varım dedi. İnşaat sektörünün vazgeçilmezi haline gelen vinç kullanımı ve vinç kiralama sektöründe Türk Otomotiv İnşaat firmaları maddi olarak çok yüksek rakamlar anlamına gelen vinçleri satın almak yerine kiralamayı seçerek işlerini çok daha ucuza bitirebilmektedirler.  İnşaat sektöründe Türk Otomotiv vinç operatörleri tecrübeli ve daha kaliteli hizmet sunma imkânı da bölge halkına sunmaktadır. Bölgemizde Sanayi, Taşımacılık, Nakliye gibi birçok alana hizmet eden Türk Otomotiv bu sektörde de kendisini göstererek en ağır malzemeleri istediğiniz katlara veya istediğiniz ağır malzeme nakli konusunda vazgeçilmez olmuştur. Özellikle inşaat ve sanayi sektöründe vazgeçilmez olarak kabul edilen Türk Otomotiv vinçleri iş yükünü azaltıp, zamandan kazandırma gibi yararlar sağlamıştır. Türk Otomotiv istedikleri takdirde firmalara mobil vinç, sabit vinç, sepetli vinç gibi çeşitlerin farklı uzunluklardaki modelleri ile hizmet vermektedirler. Bölgemizde 7/24 olarak belirli hizmet veren Türk Otomotiv bir telefon kadar size uzaktadır. Siz yeter ki Türk Otomotiv’i arayın hareketli ve seyyar vinç, hiyap vinçler, sepetli vinçler, kamyon üstü vinçler, kule vinçler, mobil vinçler, paletli vinçler, portal vinçler, köprü vinçler gibi birçok vinç çeşidi ile çok geniş bir yelpazede hizmetten yararlanın. Tüm bunları da Türk Otomotiv’in her vincin o vinç konusunda tecrübe sahibi operatörleri ile yaptırın. İnşaat sektöründe kalıp, demir katlara bims, briket, fayans, ve itinalı bir şekilde taşınmaktadır.

 

 

bulancakhaber.net olarak bölgemizde iş istihdamı ve vinç sayısı ile dikkatleri üzerine çeken Türk Otomotiv tebrik ediyor, çalışmalarında kazasız bir iş diliyoruz.

 

 

 

ETİKETLER : Türk Otomotiv Vinçleri İnşaat sektöründe aranan isim oldu bulancakhaber giresun haber giresun bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi