Gün içinde yaptığımız haber doğrultusunda olay yerine gelen yetkililer lokal olarak sorunu geçici de olsa çözüme ulaştırdılar.
Giresun Bulancak ilçesi 15 Temmuz ve Millet Caddesi üzerinde ki elektrik direği ve molozu yetkililerce kaldırıldı. Açık olan kabloda ise elektrik olmadığı dışarda kalan kısmın da geriden kesileceği ve toprak içinde kalacağı öğrenildi. Pazartesi günü Bulancak Barbaros İlkokulu öğrencilerinin rahatça okuluna gitmeleri ve bölge halkının tedirginliği bir nemse olsun giderildiği görüldü.
bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar haberimizi dikkate alan ve bu konuda çalışma yapan yetkililere teşekkür etti. Daha güzel yaşanılası bir Bulancak için öncelik ve şehir merkezinde ki çalışmaların bir an önce bitmesini diliyoruz.
|