Ne şekeri, bal gibi Yüksel Ünal…


Bu haber 2018-01-24 14:09:55 eklenmiş ve 1768 kez görüntülenmiştir.

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Muhteşem Yüzyıl Dizisi'nde Şeker Ağa karakterini canlandıran Tiyatro ve Sinema Sanatçısı bal gibi tatlı sevecen neşeli güler yüzlü güzel insan Yüksel Ünal ile Facebook üzerinden canlı yayın yaptı.

 

 

24 Ocak'ta Bulancak 75 Yıl Halk Kütüphanesi Tiyatro Salonu’nda tiyatro severlerle buluşacak olan Muhteşem Yüzyıl Dizisi'nde Şeker Ağa’sı Tiyatro ve Sinema Sanatçısı insan Yüksel Ünal havanın kapalı olmasına rağmen bölgemizi ve insanlarını çok sevdiğini söyledi. Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Ünal, “ Bulancak’tan çok bahsediliyordu gerçekten de mükemmel bir yermiş Bulancak. Bu akşam ki “Çöp Tenekesi” oyunumda karşı karşıya olmanın heyecanı içindeyim. Aynı şekilde yarın 25 Ocak’ta Giresun ve 26 Ocak’ta Görele’de bölge halkıyla buluşacak olmamıza vesile olan Bulancaklı tiyatro sanatçısı ve tiyatro sanatcısı dosttu Bülent Mutlu kardeşimize sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum” dedi. 25 Ocak'ta Giresun ve son olarak 26 Ocak'ta Görele'de tek kişilik gösterisiyle tiyatro severlerin huzuruna çıkacak olan Muhteşem Yüzyıl Dizisi'nde Şeker Ağa’sı tiyatro ve sinema sanatçısı Yüksel Ünal’ın oyununa mutlaka katılmanız gerektiği vurgulandı. Karadeniz organizatörü Bülent Mutlu'nun talebi üzerine ilçemize ve bölgemizde bulunan Yüksel Ünal tek kişilik oyunun da yaşamından kesitler ve gözlemlediği olayları mizahi bir dilde seyirciye aktaracağı öğrenildi. Tiyatro severlerin bu akşam ki oyuna katılarak sahnede ki yerlerini alması istendi.  

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar bu akşam ki oyunda Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Ünal’ın seyirciyi kahkahaya boğacağını gelmeyenlerin çok pişman olacağını söyledi.

 

 

BULANCAK  24 OCAK ÇARŞAMBA SAAT 20:00 75.YIL SALON

GİRESUN  25 OCAK PERŞEMBE SAAT 20:00 VAHİT SÜTLAŞ SALON

GÖRELE 26 OCAK CUMA SAAT 20:00 HASAN ALİ YÜCEL SALON

 

bulancakhaber.net canlı yayın Link;

https://www.facebook.com/707669261/videos/10155614738374262/?q=mehmet%20yasar

 

 

ETİKETLER : Tiyatro ve Sinema Sanatçısı bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Muhteşem Yüzyıl Dizisi'nde Şeker Ağa karakterini canlandıran Tiyatro ve Sinema Sanatçısı bal gibi tatlı sevecen neşeli
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi