İyi Parti zorunluluktan doğmuştur.


Bu haber 2018-01-23 13:35:04 eklenmiş ve 1635 kez görüntülenmiştir.

İyi Parti Bulancak ilçe binasının açılışı soğuk ve yağmurlu bir günde olmasına rağmen yoğun katılımla gerçekleşti.

 

23 Ocak 2018 Salı günü Bulancak Uğur Mumcu Caddesi üzerinde ki Belediye Çarşısı binasının 2. katında gerçekleştirilen açılışa Giresun İyi Parti İl Başkanı Av. Ünzile Yüksel ve Bulancak İyi parti İlçe Başkanı Nesim Çelik ev sahipliği yaptılar. İyi Partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen program davetiye üzerinde ki tam saatinde 13.30 başladı. İyi Parti açılış program sunuculuğunu Bulancaklı Veteriner Hekim Adem Aydın tarafından gerçekleşti. Program ilk olarak Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. İlk olarak kürsüye Bulancak İyi parti İlçe Başkanı Nesim Çelik davet edilerek konuşmaları dinlendi. Çelik, “ hem seven hem döven baba yerine her kesi seven bir devlet ana vaad ediyoruz” sözleri ile konuşmalarını devam etti ve gerçekleştirdi. Ardından da konuşmalarını yapmak üzere Giresun İyi Parti İl Başkanı Av. Ünzile Yüksel kürsüye davet edildi. Yüksel, “Korkmayanların cesur olanların kol kola verenlerin dur diyeceği güne imza atıyoruz. Bir araya geldik orta noktada buluştuk. Bu orta noktanın adı vatan sevdasıdır. Vatan sevgisidir. Haksızlığa dur deme noktasıdır. Vatandaş dedi ki Meral Akşener’e, sen anca sen bizi bu durumdan kurtarabilirsin. Bu gidişata dur diyecek cesur bir yürek yürüyordu. O cesur yüreğin ardında yüzbinler yürüyordu. O yüzbinler bugün milyonlar olmak için buradayız. Bu gidişata dur diyeceğiz” sözleriyle konuşmalarına devam etti. İyi Parti Bulancak ilçe binasının açılışına Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir ve Partililer grup halinde katıldıkları görüldü. Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı’ndan oyların çoğunluğunu alarak yeniden Başkan seçilen Murat Cürgül ve yönetimden Asım Karabaş’ın da İyi Parti İlçe Binasının açılışına davetli olarak katıldıkları objektiflerimize böyle yansıdı.

 

bulancakhaber.net’in takip ettiği İyi Parti Bulancak ilçe binasının açılışında bayanların oldukça yoğun olduğu ve yönetimde bayan ağırlıklı olması objektiflerimize böyle yansıdı.bulancakhaber.net olarak ilk kez facebook üzerinden canlı yayın yaparak Giresun İyi Parti İl Başkanı Av. Ünzile Yüksel’in ve İlçe Başkanı Nesim Çelik’in açılış konuşmalarını yayınladık.

Link; https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155611423604262&id=707669261

Link; https://www.facebook.com/707669261/videos/10155611419049262/?id=707669261

 

ETİKETLER : İyi Parti zorunluluktan doğmuştur 23 Ocak 2018 Salı günü Bulancak Uğur Mumcu Caddesi üzerinde ki Belediye Çarşısı binasının 2. katında gerçekleştirilen açılışa Giresun İyi Parti İl Başkanı Av. Ünzile
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi