Murat Cürgül, 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ahde vefa gösterdi.


Bu haber 2018-01-22 15:02:19 eklenmiş ve 3311 kez görüntülenmiştir.

Maksat iyi niyetli değil.

1962 Tarihinde kurulan ve ilk Başkanlığını Şakir Patar’ın yaptığı Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifine 1963’de 2. Başkan olarak geçen ve 1987 tarihine kadar başkanlık yapan Hüseyin Çağlayan’dan Başkanlığı alan Murat Cürgül Kooperatifin 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda ahde vefa göstermesi başarının sırrı olarak görüldü.  

 

1987 tarihinde Rahmetli Hüseyin Çağlayan’dan Başkanlığı devir alan ve o günden bu güne Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanlığını başarıyla sürdüren Murat Cürgül son seçimlerde “Maksat iyi niyetli değil” diyerek tekrar aday olduğunu seçim sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında dile getirdi. Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda teşekkür konuşmasında ahde vefa gösteren Murat Cürgül ’ün başarısının tesadüf olmadığı bir kez daha görüldü. Kooperatifin 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden oyların çoğunluğunu kazanarak Başkan seçilen Murat Cürgül1963’de 2. Başkan olarak geçilen ve 1987 tarihine kadar başkanlık yapan Hüseyin Çağlayan’ın kendisine miras niteliğinde söylediği sözleri tekrarlaması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Hafta sonu yapılan seçimde yeniden oyların çoğunluğunu alarak seçilen Murat Cürgül ve Yönetim Kurulu’nun onuru ve gururu bir arada yaşanması görülmeye değer bir an olarak hafızalarda yerini aldı. Teşekkür konuşmasında kendisini dinleyenlere aslında sizlere veda konuşması yapacaktım fakat Rahmetli Hüseyin Çağlayan’dan hicazet aldığı sözleri kaybetmemek sözünde durmak, yaptığı anlaşmaya sadık kalmak, özünde ve sözünde doğru olmak adına tekrar buradayım dedi. Çağlayan’a verdiği sözü tutmanın huzuru ve seçimlerde bir kez daha oyların çoğunluğunu kazanan taraf olarak eski Başkan Rahmetli Hüseyin Çağlayan’ın sözlerini hatırlattı. Çağlayan “Kardeşim, buraya gelen esnaf herhangi bir partiden olabilir. Sen buraya politika sokmayacaksın” sözlerini tutarak seçimi kazanması salondakileri ve özellikle ailesine büyük onur yaşattığı görüldü. .  

 

Öte yandan bulancakhaber.net’in takip ettiği ve ilk kez Bulancak’ta yapılan kooperatif seçimlerinde olağan üstü emniyet tedbirlerinin alınması dikkatlerimiz den kaçmadı. Tüm bu yaşananların yanı sıra Bulancak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin seçimi bu zaman kadar yapılan çalışmaların ve başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gösterdi. Seçimlerde 591 oy kullanıldı. 585 oy geçerli sayıldı. 6 oy geçersiz.  2 liste olarak girilen seçimlerde sarı renk olarak liste sunan Mustafa Aydın 197 oy aldı. Beyaz Liste ile seçimlere giren Başkan Murat Cürgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri ise 388 oy alarak seçim tamamlandı. Oyların çoğunluğunu alarak seçilen Murat Cürgül ve Yönetim Kurulu üyelerinin seçim sonuçlarının okunmasıyla kendilerini sevince bıraktığı büyük sevgi yumağına dönüştüğü görüldü.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Murat Cürgül 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ahde vefa gösterdi şakir patar hüseyin çağlayan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı Maksat iyi niyetli
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi